Vernisaj „Dunărea – interferențe culturale” | Palatul Apelor Timişoara | marți 20 iunie, ora 18

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

„Colo Dunărea bătrână, liberă-ndrăzneață, mare,
C-un murmur rostogolește a ei valuri gânditoare…”

…scria Mihai Eminescu, turnând în câteva minunate cuvinte implacabila menire a bătrânului fluviu, sărbătorit an de an la sfârșit de iunie: aceea de a adânci „în vecinicie” mii „de secoli cu vieți, gândiri, o mie…” Iar noi am spus, din nou: veniți, artiști ai Timișoarei, la Palatul Apelor! Veniți să-i dăm Dunării crâmpeie de vieți, gândiri și culoare, spre a le veșnici!

„Dunărea- interferențe culturale” este titlul expoziției pe care vă chemăm să o împărtășim, unduind prin farmecul picturii timișorene contemporane inspirate de Bătrânul Fluviu și prin atmosfera boemă a clădirii istorice din zona centrală a Timișoarei ce este în acest an Capitală Culturală a Europei.

Expoziția cuprinde lucrări semnate Giulia Andronache, Elena Tatiana Anghelina, Bandi Szidónia, Costin Brăteanu, Viorel Coman, Loredana Furcă, Ana Domnica Hoble, Lucia Moise, Ecaterina Schiwago și Tar Béla, visători de Dunăre cu fapte deplin consemnate de Uniunea Artiștilor Plastici. Vernisăm marți la ora 18:00, pe Bulevardul  16 Decembrie 1989 nr. 2. Tot aici, la Palatul Apelor, vă așteptăm sâmbătă și duminică între 13:30-17:30 și de luni până vineri între 09:30-15:30, cu sufletul deschis și ochiul setos de frumos!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.