Veniți la sală! Sâmbătă seara, meci important de volei în A1: C.S.M. Lugoj – A.C.S. Penicilina Iași

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Chiar dacă în ultima etapă, în jocul desfășurat la Pitești – unul mai puțin reușit, în care au cedat cu 0 : 3 (19:25, 21:25, 21:25) – n-au reușit să pluseze în clasament, râmânând la cele trei victorii cu Piatra Neamț, Dinamo București și Universitatea Craiova, voleibalistele Lugojului trebuie să rămână serios conectate la competiția ce propune în săptămânile următoare meciuri extrem de importante. Până la finalul turului, vor fi gazde pentru Iași și Tg. Mureș și oaspete în sălile din Bacău și Galați. Patru întâlniri dintre care trei cu formații aflate în zona 7 – 12, de unde este extrem de important să obțină puncte.
Prima dintre acestea are loc în week-end în Lugoj, iar adversarul așa-zis moldovean este unul net superior valoric echipei pe care o știam din anii precedenți. Penicilina Iași va conta în jocul cu C.S.M. din Sala Sporturilor pe un lot format în majoritate din sportive străine (sârboaicele Sekulic și Knezevic, muntenegreanca Cvijovic, canadiencele Perrin și Moncks, bulgăroaica Grigorova și moldoveanca Grabovetskaya) alături de autohtonele Șipoș, Stîngă, Pichiu, Streșină și Ursachi. Cu profesorul Dan Gavril pe banca tehnică alături de fosta mare voleibalistă Tatiana Popa, o echipă care a realizat în 2 noiembrie cea mai mare surpriză de până acum a campionatului, trecând la Iași de C.S.M. București în trei seturi: 3:0 (25:21, 25:21,25:18).
Cu al doilea rezultat surprinzător al turului în C.V., victoria cu Dinamo, lugojencele pot contrabalansa moralul bun cu care ieșencele vin la întâlnirea ce va fi cu siguranță una spectaculoasă. Având în tribune numeroșii spectatori – susținători pe care-i invităm, ca de obicei, gratuit la joc, cu o evoluție aproape de nivelul maxim pe care echipa îl poate atinge și l-a arătat în multe rânduri, putem realiza victoria care să dea liniștea necesară finalului de tur.
Responsabili de acest lucru: banca tehnică pe care se află Valerijan Luka și Vasile Canea, plus garnitura formată din Ionela Canea, Ramona Rus, Gabriela Bălae, Krista DeGeest, Olga Krasteva, Lorena Ciocian, Alexandra Warren, Adriana Rotaru, Natalia Preda, Daiana Roman (Sophie Godfrey este în recuperare după o accidentare) și colegele mai tinere ale acestora, cele ce ne pot oferi voleiul de calitate de care e nevoie pentru a trece de un examen dificil. Să credem în ele și să le fim alături !
Meciul se dispută sâmbătă, 19 noiembrie, de la orele 18,30. Oficialii desemnați de F.R.V.: Tudor Pop (Cluj), Cristian Șanta (Cluj). Observator F.R.V. : Vasile Dușa (Zalău).

Etapa a VIII-a (sâmbătă, 19.11):
CSM Lugoj – Penicilina Iași
S.C.M.Univ. Craiova – S.C.M.U. Pitești
Unic Piatra Neamț – Medicina Tg. Mureș
C.S.M. București – C.S.U. Galați
Volei Alba Blaj – Știința Bacău
Dinamo București – C.S.M. Târgoviște (20.11., orele 15,30, direct Digi Sport)

clasament

Dan H. BRUDIU

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.