Unui lugojean i-a fost respinsă candidatura la funcția de primar, deși avea 500 de semnături

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ștefan Alexandru Szilagyi, candidatul Partidului Verde la funcția de primar, nu a reușit să-și depună dosarul, chiar dacă avea cele 500 de semnături necesare pentru validarea candidaturii.

Motivul, pe care l-a dezvăluit într-un video postat pe rețelele sociale, a fost faptul că documentul de la partid era în copie, nu era original așa cum prevede legea.

„Salutare, dragi prieteni, bine v-am regăsit! Cele 500 de semnături pentru funcția de primar au fost adunate cu multă bunăvoință și încredere în viitorul nostru verde și am ajuns cu aceste semnături la Biroul Electoral Central din Lugoj.

După verificarea semnăturilor, am constatat că aveam în total 505, ceea ce mă făcea eligibil pentru alegerile din 9 iunie. După ce am început să prezint documentele pentru a completa dosarul, am constatat că aveam doar o copie a documentului principal de la partid, care trebuia să fie în original, conform cerințelor, motiv pentru care nu am putut să-mi depun dosarul pentru funcția de primar.

Indiferent de acest rezultat, eu vă iubesc necondiționat și v-am pregătit un moment surpriză în zilele următoare pentru a vă arăta iubirea mea pentru comunitatea lugojeană cu zâmbetul pe buze”, a spus Szilagyi.

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.