Un traficant român de droguri a fost arestat, după ce a bătut cu cureaua un consumator care nu și-a plătit datoria

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un traficant român de droguri a fost arestat la L’Aquila, în Italia, după ce a bătut cu cureaua un consumator care nu avea banii necesari pentru a achita drogurile primite.

Românul, identificat drept A. C., a acţionat alături de un macedonean, identificat drept K. M., victima celor doi fiind un tânăr de 27 de ani din L’Aquila. Conform Abruzzo Live, tânărul a luat de la cei doi traficanţi droguri în valoare de câteva sute de euro, dar nu a avut cu ce să le achite.

Deşi cele două părţi au încheiat, practic, un acord prin care tânărul îşi asuma efectuarea unei plăţi cu dobândă de până la 1.500 de euro, traficanţii au început să pună presiune asupra lui astfel încât bărbatul să plătească suma respectivă cât mai rapid. Tânărul a fost bătut de mai multe ori, inclusiv cu o curea, de către român, a

fost ameninţat că va fi victima unor câini din rasa pitbull şi, nu în ultimul rând, traficanţii l-au ameninţat că îi vor pune droguri în maşină şi vor chema Poliţia, astfel încât tânărul să fie arestat. După ce tânărul a ajuns la spital, în urma unei bătăi încasate de la cei doi traficanţi de droguri, rudele acestuia nu au mai răbdat şi au sesizat forţele de ordine.

Cei doi traficanţi au fost ridicaţi şi trimişi în arest. În cele din urmă, însă, doar macedoneanul a primit mandat de arest preventiv, românul fiind plasat în arest la domiciliu. Asta deşi, în momentul în care au percheziţionat casa românului, poliţiştii au descoperit doze de droguri pregătite pentru a fi comercializate, dar şi cureaua cu care a fost bătut tânărul consumator.

Românul din Italia şi macedoneanul sunt acuzaţi de comiterea mai multor infracţiuni precum şantaj, extorcare, trafic de droguri şi vătămare corporală.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.