Un tânăr a fost prins la furat de lemne, cu o mașină neînmatriculată și fără permis de conducere

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sâmbătă, polițiștii Secției 7 Rurală Lugoj au oprit pe DC 136, în localitatea Petroasa Mare județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani,care transporta cantitatea de 0,9 mc material lemnos, fără a deține documente legale.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta a tăiat ilegal 2 arbori nemarcați din pădurea din apropierea localității. Atât materialul lemnos depistat în autoturism cât și cel găsit tăiat la locul faptei, a fost lăsat în custodia pădurarului. Ulterior, la locul faptei, au mai fost găsiți alți 9 arbori, pe care bărbatul îi tăiase în data de 14 ianuarie 2022,iar materialul se afla la domiciliul acestuia, de unde a fost ridicat și predat Ocolului Silvic Lugoj.

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat, că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar autovehicul nu era înmatriculat.

În urma celor constatate, bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de material lemnos, punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și conducere fără permis.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.