Un proiectant din Lugoj a fost găsit spânzurat

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Unul dintre cei mai cunoscuți proiectanți din Lugoj a fost găsit spânzurat, vineri dimineața, 14 mai 2021.
Polițiștii au fost anunțați că Eugen Barbu nu mai răspunde la telefon de câteva zile și nu a mai fost văzut, deși activitatea lui impunea prezența fizică în mai multe locuri din oraș.

După cum informează LugojInfo.ro, bărbatul a fost găsit mort în locuința sa de pe strada Timișoarei. Apropiații bărbatului susțin că polițiștii au demarat o anchetă pe baza unor informații că unii din clienții săi romi, care și-au construit ilegal palate în Lugoj, l-ar fi supus la presiuni după ce Primăria Lugoj i-a sancționat cu zeci de mii de lei și le-a blocat lucrările. Aceleași surse susțin că oamenii legii au ridicat documente, telefonul cu peste 100 de apeluri nepreluate, dar și mai multe bilete de adio.

Se pare că înainte de a-și pune capăt zilelor, Barbu ar fi scris pe mai multe foi motivele care l-au determinat să recurgă la acest gest. Deocamdată, poliția nu a făcut public conținutul acestora. Cel mai probabil, având în vedere că trupul neînsuflețit se afla în stare avansată de putrefacție, proiectantul și-a pus capăt zilelor la începutul săptămânii trecute. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.