Un nou scandal între clanurile de romi. A intrat cu mașina în poarta familiei rivale. Patru persoane au fost reținute

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Foto: LugojInfo.ro

Continuă scandalurile între clanurile de romi, din Lugoj.

De această dată, conflictul a pornit, se pare, de la faptul că una dintre familii s-a simțit ofensată că nu a fost invitată la un botez organizat de cealaltă familie. De supărare, o persoană a intrat cu mașina în poarta imobilului aparținând familiei rivale, iar mai multe persoane au aruncat cu pietre către alt autoturism.

„În 18 august 2022, polițiștii din Lugoj au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Mărășești, din municipiul Lugoj, a avut loc o altercație între membrii a două familii, ulterior, o persoană a intrat frontal cu un autovehicul în poarta de acces a unui imobil. De asemenea, la scurt timp, mai multe persoane ar fi aruncat cu pietre către un alt autovehicul, care se deplasa pe stradă și aparține uneia dintre familii”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Ca urmare, cinci persoane au fost duse la sediul Poliţiei Lugoj, pentru audieri, fiind efectuate cercetări în două dosare penale deschise pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru distrugere. Totodată, oamenii legii desfășoară cercetări pentru a se stabili toate împrejurările comiterii faptelor şi dispunerea măsurilor legale care se impun.

Polițiștii au anunțat că patru persoane au fost reţinute, în urma scandalului.

„În urma audierilor şi  probatoriului administrat în cauză, 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 57 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiş”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiş.

Cei patru reținuți au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Despre admin 6701 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.