Un nou magazin de unde lugojenii își pot cumpăra produse naturale și fără zahăr

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Nicolae SILADE

Veganii și persoanele care care nu pot consuma, din diferite motive, produse cu zahăr, au începând de astăzi o alternativă. Băcănia Lugojeană are o gamă variată de dulciuri naturale, făcute din făini integrale, fără zahăr adăugat.

„Am adus acest tip de produse, pentru că am avut foarte multe solicitări de la clienți. Au fost tot mai mulți oameni care ne-au cerut încă de la deschidere produse fără zahăr. Acum avem deja un raft întreg cu acest tip de produse. Aici, clienții noștri pot să găsească mai multe tipuri de biscuiți, sortimente diferite de ciocolată, prăjitură, gemuri, siropuri și așa mai departe”,

spune Diana Fedeleș, administratorul magazinului.

Majoritatea produselor vin de la unul dintre cei mai mari producători de produse vegane din România, sunt făcute din făini integrale fără conservanți și alte chimicale.

„Produsele sunt bazate pe ingrediente naturale, accesibile fiecărui om preocupat de sănătate, deschizând astfel orizontul posibilităților de a trăi nu doar mult, ci și bine. Intenționăm prin ineditul combinațiilor să satisfacem atât nevoia de bun și plăcut la gust, cât și nevoia de etichetă curată.  Dorim ca fiecare să se bucure de hrana vie, aducând astfel o reală opțiune de alegere față de multitudinea de produse așa zis naturale, dar care ascund o serie de secrete nu tocmai plăcute”,

transmite producătorul.

Băcănia Lugojeană funcționează pe str.Nicolae Bălcescu nr.9 și este deschisă zilnic între orele 09.00-18.00, sâmbăta între 09.00-12.00. Magazinul comercializează o gamă variată de produse românești, majoritatea de la mici producători locali din zona Banatului. Pe rafturi găsiți zacuscă, murături, salate, dulcețuri, șerbeturi, siropuri, bere artizanală, mezeluri, brânzeturi etc.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.