Un lugojean comanda droguri pe internet și le revindea în tot județul

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat joi, 8 iunie, două percheziții domiciliare, la Timișoara și Lugoj, la o persoană bănuită de trafic intern și internațional de droguri de risc și mare risc. De asemenea, a fost pus în executare un mandat de aducere.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018 – 2023, un bărbat de 30 de ani ar fi comandat, în mod repetat, prin intermediul Darknet-ului, diverse cantități de amfetamină, metamfetamină și comprimate ecstasy, în vederea comercializării acestora, în județul Timiș, în special în zonele frecventate de tineri (cluburi, festivaluri etc.). De asemenea, polițiștii Serviciului Antidrog, cu sprijinul autorităților vamale germane și belgiene, au interceptat 5 trimiteri poștale, care conțineau 350 de grame de amfetamină, 10 grame de metamfetamină și 66 de comprimate ecstasy. Astfel, în urma efectuării percheziției domiciliare din Timișoara, bărbatul a aruncat o cantitate de substanțe pe geam, încercând să scape de substanțele pe care le-ar fi deținut, fiind depistat de către polițiști.

Totodată, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 730 de grame de amfetamină, 400 de grame de cannabis, 100 de grame de metamfetamină, 50 de grame de ciuperci halucinogene, 47 de grame de comprimate ecstasy și 10 de grame de cocaină. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor IPJ Timiș și al jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.