Un judecător francez a fost demis după ce a postat poze cu fiica sa de 12 ani pe site-uri de schimb de parteneri pentru sex

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un judecător francez a fost demis după ce a postat poze cu fiica sa de 12 ani pe site-uri de schimb de parteneri pentru sex. Olivier Bailly, în vârstă de 55 de ani, era vicepresedinte al instantelor din Dijon, Burgundia, dar a fost înlăturat de autoritatea disciplinară judiciară.

Olivier Bailly, tatăl a trei copii, a fost acuzat de coruptia unui minor si de provocarea unei infractiuni de pedofile. Bărbatul si-a recunoscut faptele la o audiere, însă a pledat să-si păstreze locul de muncă, deoarece suferea de tulburare de stres post-traumatic în urma unui caz la care a lucrat în 2007.

Olivier Bailly riscă până la 10 ani de închisoare si a fost dat afară din magistratură, unde era responsabil cu divizia de drept familial a instantelor din Dijon, pentru „conduită care a cauzat prejudicii grave” sistemului judiciar, a raportat The Times.

Bărbatul, care are o sotie tot judecătoare, s-a apărat spunând că el doar a interpretat fantezii, nu le-a si pus în aplicare. Olivier Bailly a fost dat de gol de doi politisti care au accesat site-ul si s-au dat drept bărbati în căutare de parteneri minori pentru relatii sexuale.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.