Un ginecolog se culca cu pacientele pentru a le „vindeca”

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Italia este zguduită de un scandal sexual uriaș. Un medic ginecolog din Bari este acuzat de abuz sexual după ce a convins mai multe paciente să întreţină relaţii sexuale pentru „a le vindeca” de boli inexistente.

Giovanni Miniello, medic ginecolog în Bari, le prezenta femeilor un diagnostic fals, apoi le spunea că singurul „tratament” e o partidă de sex. Parchetul din Bari a deschis o anchetă după o serie de dezvăluiri făcute într-un amplu reportaj de televiziune.

Medicul a cerut singur anularea permisului de liberă practică la Colegiul Medicilor din Italia. Ginecologul cerea 350 de euro pentru un consult, iar apoi le spunea pacientelor că au diferite probleme de sănătate, mergând chiar până la cancer. Apoi, le propunea să întreţină relaţii sexuale cu el, precizând că acesta e singurul mod prin care se pot vindeca.

Unele femei au acceptat, altele au refuzat categoric, dar paciente din ambele categorii s-au unit şi au acceptat să apară în reportajul televiziunii pentru a povesti prin ce au trecut. „Nu am vrut. Dar am acceptat de frica bolii, apoi am plâns”, a spus una dintre paciente. „Dacă te vei culca cu mine, nu vei avea cancer”, povesteşte o altă femeie despre modul în care pacientele erau abordate de medic. Ginecologul se apără şi nu crede că a făcut ceva rău: „Am propus doar un tratament alternativ”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.