Un gest frumos, de recunoştinţă, pentru cei care au sărbătorit nunta de aur şi pentru seniorii de 90 de ani

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

De câţiva ani încoace, administraţia locală are o iniţiativă benefică pentru cei în vârstă. Este vorba de premierea cuplurilor care au împlit 50 de ani de când sunt împreună (nunta de aur) şi a persoanelor care au împlinit 90 de ani de viață.

Aşa s-a întâmplat şi în acest an, când, cu puţin înainte de Paşti, au fost premiate de municipalitatea lugojeană, prin intermediul Direcției de Asistență Socială Comunitară Lugoj, persoanele mai sus-amintite. În cadrul evenimentului, care a avut loc joi, 6 aprilie, de la ora 11, în Sala roşie a Cinematografului “Bela Lugosi”, a fost proiectat un film despre Lugoj şi au fost acordate premii de fidelitate pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie (21 de cupluri) și premii de excelență pentru persoanele care au împlinit 90 de ani de viață (12 persoane).

Premiile, constând dintr-o garoafă roşie, o diplomă şi un plic cu bani, au fost înmânate celor în cauză de către primarul Francisc Boldea. Un gest simplu, firesc, care a adus în sufletele seniorilor o rază de bucurie.

Mircea ANGHEL

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.