Un elev din Lugoj și partenera sa din Timișoara vor reprezenta România la Europenele și Mondialele de dans sportiv

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Nicolas Daniel Bărbosu, elev de la Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” din Lugoj, a devenit vicecampion național la Campionatul Național de Dans Sportiv, desfășurat sâmbătă, 4 martie 2023, la Oradea.

Nicolas Daniel Bărbosu, elev în clasa a X-a C, a concurat alături de partenera sa, Iovana Iorgovan, elevă la Liceul Teoretic „Dositei Obradovici” din Timișoara, și a reușit să obțină locul al doilea la categoria tineret, secțiunea 16-18 ani, dansuri latino.

Cei doi tineri talentați din Timiș au fost antrenați la Timișoara de către Horia Preda, Alex Miculescu și Andra Păcurar, și s-au bucurat de un succes remarcabil la Campionatul Național.

Ei vor reprezenta România în primăvară la Campionatul European, iar apoi în toamnă la Campionatul Mondial.

„Această realizare este o mândrie nu numai pentru elevul Nicolas Daniel Bărbosu și partenera sa, Iovana Iorgovan, ci și pentru Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” din Lugoj, care a oferit o educație de înaltă calitate, formând astfel elevi de succes în diverse domenii. Este un exemplu al importanței educației, care îi ajută pe tineri să-și dezvolte abilitățile și talentele, și să își atingă potențialul maxim”, au transmis reprezentanții liceului.

     Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.