Un elev din Lugoj și partenera sa din Timișoara vor reprezenta România la Europenele și Mondialele de dans sportiv

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Nicolas Daniel Bărbosu, elev de la Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” din Lugoj, a devenit vicecampion național la Campionatul Național de Dans Sportiv, desfășurat sâmbătă, 4 martie 2023, la Oradea.

Nicolas Daniel Bărbosu, elev în clasa a X-a C, a concurat alături de partenera sa, Iovana Iorgovan, elevă la Liceul Teoretic „Dositei Obradovici” din Timișoara, și a reușit să obțină locul al doilea la categoria tineret, secțiunea 16-18 ani, dansuri latino.

Cei doi tineri talentați din Timiș au fost antrenați la Timișoara de către Horia Preda, Alex Miculescu și Andra Păcurar, și s-au bucurat de un succes remarcabil la Campionatul Național.

Ei vor reprezenta România în primăvară la Campionatul European, iar apoi în toamnă la Campionatul Mondial.

„Această realizare este o mândrie nu numai pentru elevul Nicolas Daniel Bărbosu și partenera sa, Iovana Iorgovan, ci și pentru Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” din Lugoj, care a oferit o educație de înaltă calitate, formând astfel elevi de succes în diverse domenii. Este un exemplu al importanței educației, care îi ajută pe tineri să-și dezvolte abilitățile și talentele, și să își atingă potențialul maxim”, au transmis reprezentanții liceului.

     Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.