Un copil de 4 ani a plecat cu maşina părinţilor la plimbare. Reacţia mamei: „E descurcăreţ”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un băieţel de patru ani din Olanda ar putea avea un viitor în Formula 1, după ce a luat maşina mamei sale la o plimbare prin oraş.

Poliţia din centrul oraşului Utrecht a declarat că micuţul a tamponat două maşini parcate, înainte de a părăsi locul în pijama şi în picioarele goale.

Trecătorii îngrijoraţi au sunat la poliţie după ce l-au văzut mergând singur pe stradă în frig. Nimeni nu a fost rănit în timpul escapadei sale, poliţiştii spunând pe Instagram că au descoperit un „nou Max Verstappen”.

Poliţia a scris că copilul s-a trezit sâmbătă când tatăl său a plecat la muncă şi i-a luat mamei sale cheile de la maşină „pentru a merge cu maşina”.  După ce poliţiştii au fost chemaţi să-l ia, a venit un raport al unui vehicul abandonat în apropiere, care părea să fi lovit două maşini parcate. „Maşina era înregistrată pe numele mamei băiatului, iar ofiţerii au sunat-o.

Când i-au înmânat telefonul tânărului, poliţiştii au spus că a mimat conducerea şi a făcut gesturi de întoarcere a volanului. Ne-am dat seama apoi că copilul ar fi fost şoferul”. Copilului de patru ani i s-a dat nişte ciocolată caldă la secţia de poliţie şi un ursuleţ de pluş, înainte de a se reîntâlni cu mama sa. Împreună, au mers la locul accidentului, unde a fost întrebat dacă poate arăta cum funcţionează maşina.

Copilul – descris de mama lui ca fiind „descurcăreţ” – a deschis maşina cu cheia, a pus-o în contact şi şi-a mutat piciorul la pedale de ambreiaj şi de acceleraţie, a spus poliţia. Ofiţerii i-au îndemnat pe părinţi să-şi ascundă cheile maşinii în viitor. „Noul Max Verstappen găsit în (suburbia Utrecht din) Overvecht”, a scris poliţia în postare – o referire la actualul pilot de Formula 1 campion mondial olandez. „Din fericire, aventura acestui mini şofer s-a încheiat fără probleme”, a adăugat poliţia.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.