Un bărbat și-a ucis colega de serviciu, apoi a început să-i trimită mesaje de dragoste

Un bărbat și-a omorât o colegă de serviciu, i-a aruncat cadavrul, apoi a continuat să-i trimită mesaje de dragoste și să o sune pentru a-și acoperi urmele, potrivit instanței.

Megan Newborough, de 23 de ani, a fost omorâtă în august 2021 de Ross McCullum, pe care l-a cunoscut la locul de muncă și cu care a avut o scurtă relație. McCullum, de 30 de ani, a recunoscut că a ucis-o pe Newborough, dar spune că nu a fost cu intenție și, mai mult, nu și-a dat seama că a făcut-o.

Cei doi s-au cunoscut în 2021, la sfârșitul lunii iunie, la fabrica de cărămidă Ibstock din Leicestershire, unde Megan Newborough era angajată. Au avut „un fel de relație” în săptămânile dinaintea morții ei.  Megan s-a dus să-l viziteze acasă pe McCullum, pe 6 august 2021.

Atunci, McCullum a atacat-o „cu o violență extremă” pe Newborough. Mai întâi, a strâns-o de gât. Apoi, ca să se asigure că a murit, McCullum i-a tăiat gâtul. O examinare post-mortem a constatat că avea 14 răni la gât.

După ce a omorât-o, Ross McCullum i-a pus cadavrul în mașina ei pe care a condus-o într-un loc izolat, unde i-a aruncat corpul. Pe drum, i-a aruncat telefonul mobil, dar fără să-l închidă.

Fratele tinerei a reușit să găsească telefonul folosind o aplicație de urmărire, după ce familia s-a alarmat pentru că a lipsit de acasă o zi. Ross McCullum a negat crima și a pus totul pe seama unei tulburări psihice de moment, spunând că nu a vrut să o ucidă sau să-i facă vreun rău.

Însă acuzarea a respins această teorie, pentru că „inculpatul s-a angajat imediat într-o serie de acțiuni deliberate, atent calculate și atent executate, pentru a-și acoperi urmele”. Planul lui a inclus și mesaje în care își mărturisea dragostea și îngrijorarea pentru ea.

Cadavrul lui Megan Newborough a fost găsit în 8 august, iar mașina ei murdară de sânge a fost localizată într-o parcare. McCullum a fost diagnosticat cu ADHD, dar a încetat să ia medicamente pentru această afecțiune în săptămânile dinaintea crimei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.