Un bărbat și-a reclamat tatăl la poliție pentru că i-a furat soția și bicicleta și… au fugit împreună

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un bărbat din Rajasthan, India, și-a reclamat la Poliție tatăl pentru că i-a furat soția și bicicleta. Din primele investigații a rezultat că socrul s-a îndrăgostit de nora lui, a ademenit-o și au fugit împreună cu bicicleta luată de la fiul lui într-o destinație rămasă necunoscută deocamdată.

Incidentul s-a înregistrat în satul Silor, iar reclamația a fost depusă la secția de poliție Sadar, unde este arondată localitatea. Victima, Pawan Vairagi, a depus reclamație împotriva tatălui său, Ramesh Vairagi, dar și-a exprimat nemulțumirea că ofițerii nu i-au luat în serios cazul. Pawan e supărat pentru că acum trebuie să aibă grijă și de fiica lui de 6 luni.

El a declarat că soția lui este nevinovată, doar că a fost păcălită de tatăl lui, iar el nu a putut să controleze situația, pentru că lucrează în construcții și este plecat de acasă mult timp. Arvind Bhardwaj, ofițerul care a preluat cazul, a spus că incidentul este investigat cu maximă seriozitate și îl asigură pe Pawan că se face tot ce este posibil pentru găsirea celor doi fugari și a bicicletei lui.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.