Un bărbat dat dispărut s-a alăturat echipei de salvatori ca să ajute la căutarea lui: „Pe cine căutăm? Sunt aici”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Autoritățile din Turcia s-au văzut puse într-o situație inedită, după ce o misiune de căutare a unei persoane dispărute s-a terminat cu bine, dar cu o întorsătură ciudată.

Beyhan Mutlu, care locuiește în districtul Inegöl, din nord-vestul provinciei Bursa, a fost dat dispărut marți dimineață, după ce familia a pierdut legătura cu el timp de câteva ore, potrivit Daily Sabah.

Se pare că bărbatul de 50 de ani petrecuse seara în compania unor prieteni, cu care a băut, după care a intrat într-o pădure din care nu a mai ieșit. Prietenii s-au îngrijorat, au dat alarma, iar familia i-a anunțat dispariția.  Poliția a convocat mai multe echipe de căutare și a apelat și la voluntari care să ajute la localizarea bărbatului dispărut.

Vestea despre dispariția lui Beyhan s-a răspândit și în cartierul lui și mai mulți vecini s-au alăturat operațiunii de căutare.

Presa locală spune că echipele l-au căutat ore în șir, timp în care toată lumea îi striga numele. După un timp, o persoană din grup a strigat: „Pe cine căutăm? Sunt aici”.

Se pare că Beyhan, încă amețit de alcool, a prins de veste că cineva dispăruse și s-a alăturat grupului de voluntari, fără să știe cine e persoana căutată. Ciudat este că prietenii cu care își petrecuse seara erau în grup, însă nu l-au recunoscut.

Poliția l-a escortat acasă și a trebuit să scrie un raport despre seara bizară.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.