Un bărbat care a ieșit la plimbare pe plajă a făcut o descoperire uluitoare: peste 100 de milioane de euro

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un bărbat care a ieșit la plimbarea zilnică pe o plajă din Țara Galilor a făcut o descoperire uluitoare, despre care a aflat ulterior că ar valora nu mai puțin de 100 de milioane de euro.

Bărbatul se plimba pe plajă, lângă Aberystwyth, în vestul Țării Galilor, când a descoperit ceva neobișnuit. De la distanță a crezut că era un animal marin eșuat la țărm, însă când s-a apropiat, a văzut că erau mai multe pachete ambalate în celofan negru, legate între ele împreună cu bidoane din plastic, folosite pe post de dispozitive plutitoare. Bărbatul și-a dat seama imediat că descoperise un transport de droguri și a sunat la poliție, potrivit Cambrian News. „Eram la plimbarea de dimineață, când am văzut ceva pe plajă. Am fost intrigat și m-am apropiat.

Aproape imediat am știut ce este. Poliția a venit după o jumătate de oră. Ofițerii au tăiat o pungă și au găsit ceea ce părea a fi cocaină pură”, a spus bărbatul. „Poliția Dyfed-Powys investighează descoperirea unei cantități semnificative de ceea ce pare a fi cocaină pură de-a lungul coastei Ceredigion, în acest weekend. Se fac cercetări pentru a stabili modul în care o cantitate atât de mare de droguri a ajuns în Țara Galilor”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. Poliția spune că, dacă se dovedește că drogul din pachete este cocaină pură, valoarea transportului depășește 100 de milioane de euro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.