Un avion a decolat cu doi piloți, dar la aterizare era unul singur

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un avion CASA CN-212 Aviocar a aterizat de urgență pe aeroportul internațional Raleigh-Durham. Două persoane erau la bord când avionul a decolat, însă doar unul dintre piloți se mai afla în aeronavă atunci când a aterizat.

Cadavrul unui bărbat care a ieșit în timpul zborului dintr-un avion care a aterizat vineri de urgență în apropiere de Raleigh, Carolina de Nord, a fost recuperat.

Pilotul poate fi auzit într-o înregistrare de 40 de minute în timp ce îi cere turnului de control să îl ajute să aterizeze de urgență înainte ca cel de-al doilea pilot să sară sau să cadă din avion de la 1.000 de metri altitudine.

„Urgență, am pierdut roata dreaptă”, a transmis pilotul.

Aterizarea de urgență a fost surprinsă pe cameră de un pilot WRAL. Filmarea arată cum avionul alunecă pe pista de aterizare și face un cerc incomplet înainte de a se opri pe iarbă.

Corpul bărbatului despre care se crede că ar fi fost copilotul avionului a fost recuperat în Fuquay-Varina. Un localnic i-a alertat pe ofițerii care verificau zona că a auzit un sunet ciudat și puternic în curtea din spatele casei.

Copilotul a fost identificat drept Charles Hew Crooks, în vârstă de 23 de ani. Autoritățile trebuie să determine acum dacă Crooks a sărit sau a căzut din avion. Bărbatul nu purta parașută când corpul său a fost descoperit de polițiști.

Este posibil ca, în timpul zborului, Crooks să fi încercat să repare roata defectă de la trenul de aterizare atunci când a căzut din avion, dar autoritățile iau în considerare și varianta în care copilotul s-a aruncat din aeronavă în mod voluntar.

„Suntem o familie puternică și foarte iubitoare. Am rămas cu un gol pe care pur și simplu nu știm cum îl vom umple vreodată”, a spus Hew Crooks, tatăl victimei.

Fiul său era un instructor de zbor și că „își trăia visul”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.