Uimitor! Singurul om din Europa care bate cuiele cu capul

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Uimitor! Iordache Lazăr are doar 25 de ani și este expert  în arte marțiale, pe care le practică de la vârsta de 8 ani. Acum este maestru, expert în autoapărare și nu doar atât, el este singurul român care a inventat Tae Chun Do, o artă marțială practicată la ora actuală în 10 țări și recunoscută la nivel mondial de mai marii maeștri asiatici.

Iordache Lazăr deține centura neagră în mai multe stiluri de arte marțiale: Taekwondo wtf, Taekwondo ITF , Hapkido , Kung Fu, Tang Soo Do, Hwarangdo.

TAE CHUN DO, arta marțială inventată de maestrul Iordache Lazăr are ca tehnică de bază autoapărarea. Este un sistem de autoapărare în care practicanții învață prin metode speciale de antrenament cum să își cunoască limitele, cum să își dezvolte puterile interioare și nu în ultimul rând cum să se apere într-o situație reală întâlnită în viața de zi cu z .

Tânărul maestru este înzestrat cu o putere uimitoare, el poate sparge cărămizi cu capul, pietre cu mâna si deține recordul național la aceste probe.

Maestrul Lazăr este singurul om din Europa care bate cuiele cu capul, iar la nivel național este singurul care bate cuie cu mâna goală.

Iordache Lazăr locuiește în Fetești, județul Ialomița, și predă în cadrul școlii de Tae Chun Do din Municipiul Constanța.

AL PRESS

Despre admin 6589 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.