Tu decizi cine va reprezenta România la ”Miss Universe 2017” în Las Vegas!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În doar câteva zile, pe 1 noiembrie 2017, ora 19.00, are loc finala competiției ”Miss Universe România 2017”, la Magic Place Events Grant, în București. În premieră în România, publicul prezent la eveniment își poate vota favorita, iar finalista ne va reprezenta țara în competiția Miss Universe 2017, care va avea loc pe 26 noiembrie 2017, la Las Vegas.

Juriul competiției îi include pe cel mai cunoscut creator de modă din România, Cătălin Botezatu, pe designerul de pantofi și accesorii Mihai Albu, pe Aura Anghel, consultant de imagine cu experiență internațională și pe Bianca Constantin, câștigătoarea titlului Miss Universe România 2009 etc.

Cele 30 de finaliste vor defila în costume de baie semnate Cătălin Botezatu și în rochii de seară Black Sugar, iar hairstyle-ul și make-up-ul vor fi asigurate de specialiștii în imagine de la Luxury Academy.

În pauzele dintre probe, vom avea parte de un program artistic pe măsură, cu: Imperial Salon Orchestra, Andrei Leonte & Play Orchestra, Cristina Vasiu, Wilmark Dance Academy, Edward Sanda și Navi. Spectacolul va fi prezentat de Claudiu Constantin, cel mai cunoscut prezentator de evenimente fashion din România.

Astfel, venind la eveniment, poți vota câștigătoarea Miss Universe România 2017 și banii cheltuiți pe bilet se întorc la tine. Reprezentanții One Life România te așteaptă la intrare să îți ofere voucherul cu ajutorul căruia vei putea face cumpărături online gratis, în contul biletului achiziționat pentru acest eveniment.
Mai mult, prin tragere la sorți, fiecare cumpărător de bilet poate câștiga un premiu în valoare de 1000 de euro, din cele 3 puse la bătaie de organizatori.

Biletele se găsesc online (https://goo.gl/3AGJ87) și la recepția Premier Palace Spa Hotel. Biletele VIP, care costă 460 lei, sunt disponibile până pe 31 octombrie și includ: welcome drink și un meniu exclusivist format din 3 feluri de mâncare, băuturi alcoolice și non – alcoolice. Biletele Public, în valoare de 230 lei, se pot achiziționa online, la recepția Premier Palace Spa Hotel, dar și la locația evenimentului.

Evenimentul ”Miss Universe România 2017” este organizat de Exclusiv Event în colaborare cu Magic Place Events Grant și comunicat de HTag PR. Partener principal: Premier Palace Spa Hotel. Partener oficial: One Life

AL PRESS

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.