Triatlonul Lacului Văliug

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În acest weekend, Asociaţia Triatlon Team Timişoara organizează o competiţie sportivă de proporţii, care va avea loc într-o locaţie mult apreciată,  la Ponton Casa Baraj din Văliug.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 13 august, începând cu ora 9, şi încurajează participarea iubitorilor de sport amatori şi profesionişti de toate vârstele.

Competiţia are trei categorii: sprint, olimpică şi ştafetă. Proba sprint cuprinde proba de înot pe o distanţă de 750 de metri, o probă de ciclism pentru 16 km şi una de alergare pe o distanţă de 5 km. Proba olimpică prezintă un grad mai ridicat de dificultate: înot-1500 metri, ciclism-30 km, respectiv alergare pe o distanţă de 10 km. Cei cu spirit de echipă se pot înscrie la proba ștafetă.

Probele se vor desfăşura diferenţiat, pe categorii femin şi masculin, respectiv pe grupe de vârstă: sub 18-29 ani, 30-39 ani şi peste 40 ani.

Fruntaşii din cadrul acestei competiţii vor fi răsplătiţi cu premii constând în bani şi produse, iar jurizarea se va realiza după categoriile mai sus menţionate. Premiul cel mare este de 700 de lei pentru locurile 1 în cadrul probelor olimpice, masculin şi feminin.

Aşteptăm 200 de sportivi curajoşi, care îşi doresc aibă parte de o experienţă de neuitat. Sportul este şi va fi mereu drumul către depăşirea propriilor limite, dobândirea şi menţinerea sănătăţii fizice şi mentale şi legarea de noi prietenii. Îi îndemn chiar şi pe cei care nu au mai participat la un asemenea eveniment şi facă curaj şi încerce!”, spune Titus Păun, preşedintele TTT, profesor de educaţie fizică şi sport, specializat în înot, ciclism şi ski, de asemenea şi organizator al acestei competiţii.

Înscrierile se pot face pe saitul organizaţiei, www.csttt.ro. Participarea este condiţionată de folosirea unui echipament sportiv adecvat, precum şi de achitarea unei taxe de participare care variază între 100 şi 150 de lei, în funcţie de proba pentru care se optează.

Despre Triatlon Team Timişoara
Aflată la cel de-al patrulea eveniment de acest gen, echipa Triatlon Team Timişoara promovează conceptul de triatlon în Vestul ţării, implicânduse în dezvoltarea sportului de masă prin organizarea de evenimente şi cultivarea spiritului sportiv în rândul amatorilor şi profesioniştilor de toate vârstele.

AL PRESS

Despre admin 6425 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.