Treizeci de tineri primesc în sfârșit apartamentele ANL, repartizate de Primăria Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Treizeci de tineri, de până în 35 de ani, care au un loc de muncă în Lugoj, vor primi de la Primărie apartamente în noile blocuri ANL. Asta după ce Consiliul local a avizat lista dosarelor actualizate.

„După efectuarea recepției, la cele două blocuri ANL, cu câte 15 apartamente fiecare, s-a semnat și protocolul de predare-primire a acestora. Mai este necesară o singură formalitate, respectiv instalarea de aparate de măsură a energiei electrice individuale, deoarece în momentul de față energia electrică este furnizată în regim de de șantier. După ce se va efectua și acest demers, vor fi repartizate locuințele, sperăm noi în cursul acestei luni”,

spune Bogdan Blidariu, viceprimarul Lugojului. Lista cu cele 58 de persoane care au prioritate la închirierea locuințelor ANL a fost stabilită de Primăria Lugoj și a primit, în ședința din 25 noiembrie 2021, votul consilierilor locali. În funcție de punctajul obținut, primii treizeci de tineri vor avea acces la locuințe. Este vorba de tineri care muncesc pe raza municipiului Lugoj.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.