Treasure Hunt, la Colegiul Național „Iulia Hasdeu”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În data de 15 martie 2017, în cadrul Săptămânii „Școala Altfel”,  elevii de la Colegiul Național „Iulia Hasdeu” au avut ocazia să participă la activitatea Treasure Hunt, organizată de Consiliul Școlar al Elevilor și coordonată de președintele acestui organism, Andrei Chitan.

Concurenții, grupați pe echipe și însoțiți de un coordonator, au cautat prin oraș diferite obiective pe baza unor indicii și ghicitori. Echipele, pentru a dovedi că au descoperit „comorile”, s-au fotografit lângă acestea. În timpul cursei, cei care au dorit să primească indicii suplimentare au fost nevoiți să se supună unor „pedepse” amuzante.

Echipele cu cel mai bun punctaj au fost formate din: Ștefănescu Vlad, Borca Andrei, Gulyas Raul, Murariu Daniel, Dorneanu Robert, Vodă Darian (din clasa a X-a A), care a obținut locul I; Radmacher Andreea, Bojboi Edward, Saiti Beatrice, Ternauciuc Răzvan, Bojboi Natalia (din clasa a XI-a C și din clasa a X-a E), care a obținut locul al II-lea; Sârbu Raul, Iova Sergiu, Munteanu Alex, Cărăbaș Alexandra, Mișcuță Diana, Mureșan Minerva  (din clasa a X-a A), care a obținut locul al III-lea.

AL PRESS

Despre admin 6443 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.