Tradiții și obiceiuri din Țara Făgetului, prezentate de APDT Timiș la Târgul internațional de turism BIT Milano

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) în județul Timiș, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, a participat în perioada 10-12 aprilie 2022, în standul României la Târgul internațional de turism BIT Milano, făcând astfel parte din echipa prezentă la evenimentul de promovare organizat de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

„Tradițiile și obiceiurile românești au o pondere însemnată în promovarea României la târgurile internaționale de turism, ceea ce face ca județul Timiș să îi aibă ca invitați în stand pe meșterul opincar de la Sintești, dl. învățător Ciprian Mert, și pe dna Emilia Popa, producător local din comuna Margina, folosind evenimentul internațional din Italia ca oportunitate de promovare a destinației noastre prin experiențe interactive.

De asemenea, vizitatorii au avut posibilitatea de a accesa obiectivele turistice din județul Timiș prin intermediul tururilor virtuale prezentate pe ochelari VR, au primit materiale și informații traduse în limba italiană referitoare la evenimentele acestui an în destinația noastră și anul Capitalei Culturale Europene 2023, dar și referitoare la activitățile de turism activ și petrecere a timpului liber în județ.

Este cunoscut faptul că legăturile județului Timiș cu Italia sunt strânse și de durată, atât prin prisma evoluției spectaculoase a investițiilor în zonă, cât și a învățământului și culturii. La acestea se adaugă și numărul mare al legăturilor aeriene dintre Timișoara și orașele Italiei, elemente care creează astfel toate premisele necesare pentru promovarea județului Timiș ca destinație accesibilă și ofertantă pentru locuitorii din peninsulă”,

a precizat Delia Barbu, director executiv APDT Timiș.

  Alina Dana OLAR

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.