Tractorul care adună deșeurile din oraș s-a rupt în două pe o stradă din Lugoj

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Imagini incredibile pe o stradă din zona centrală a Lugojului. Un tractor care aparține serviciului de salubritate s-a rupt pur și simplu în două sub privirile stupefiate ale mai multor lugojeni. Utilajul, care este închiriat de la Meridian 22, era folosit la ridicarea deșeurilor aruncate la voia întâmplării de lugojeni.

Din cauză că este vechi, tractorul s-a dezmembrat în mers. Utilajul a fost ridicat de pe șosea și transportat în curtea Meridian 22, unde aproape sigur va rămâne ca piesă de muzeu.

Primarul Lugojului, Claudiu Buciu, și-a exprimat intenția încă de la preluarea mandatului de a achiziționa utilaje noi pentru societățile aflate în subordinea Consiliului Local Lugoj, considerând că cele existente sunt vechi și întreținerea lor costă foarte mult.

Primăria Lugoj a demarat deja achiziția utilajelor, însă procedurile de achiziție durează. În acest moment, Meridian 22 are un parc auto învechit, șoferii, dar și participanții la trafic, aflându-se în real pericol, mai ales că unele dintre mașini nu pot trece testele pentru obținere ITP sau RAR.

Din cauză că aceste utilaje nu sunt sigure, administrația locală a preferat să restrângă activitatea în care aceste utilaje sunt implicate, încercând să nu pună viața nimănui în pericol.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.