Tabara de Distrofie Musculară de la Buziaș, editia a XVIII-a

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Tabara de Distrofie Musculară, organizată de Fundația ”Laurențiu Ciucur”, cu sprijinul Fundației “Cristian Șerban”, se află, în acest an, la editia a XVIII-a.

În perioada 11 – 24 septembrie 2016, membrii Fundației “Laurențiu Ciucur”, copiii și tinerii suferinzi de boli musculare și neuromusculare progresive din județul Timiș se bucură de o binemeritată vacanță, cu ocazia organizării Taberei de Distrofie Musculară ce are loc la Buziaș.

Și în acest an, tabăra se desfășoară datorită bunăvoinței Fundației “Cristian Șerban” care oferă participanților, în modernul Centru de Evaluare și Recuperare pentru copii și tineri din Buziaș, condiții deosebite, la care se adaugă o importantă contribuție financiară a fundației noastre.

Fondurile provin, în exclusivitate, din donațiile oferite cu generozitate la ultima ediție, cea de-a XXII-a, a Telemaratonului Speranței, ce a avut loc în luna APRILIE 2016, manifestare organizată de Fundaţia “Laurențiu Ciucur”, Inspectoratul Şcolar al Judetului Timis, Fundația Judeţeană pentru Tineret Timiş, Cons Electrificarea  Instal Timișoara și Televiziunea Europa Nova.

La această manifestare, unică în România, participă 24 de persoane, copii și tineri suferinzi de boli musculare progresive și insoțitorii acestora.

Scopul taberei :

  • Consultații, asistență medicală și recuperatorie de specialitate;
  • Informații medicale și recuperatorii oferite de specialiști, familiilor pacienților;
  • Intocmirea unor fișe individuale pentru fiecare participant în vederea stabilirii strategiei viitoare de sprijinire, în funcție de gradul și gravitatea bolii;
  • programe de recreere și socializare;
  • atragerea de simpatizanți și susținători care să sprijine Fundația “LAURENȚIU CIUCUR” în demersurile sale.

Şi de această dată membrii fundaţiei se vor simţi ocrotiţi in aceste zile care pentru ei, prin atenţia de care vor beneficia, sunt o adevărată şi meritată bucurie.

foto-telemaraton-spectacol-scoli-2016-a1a

AL PRESS

 

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.