Supărarea şi oftatul, astea două i-au pus capul, vai lume, vai! şi Mihai Anghel a părăsit şedinţa Consiliului Local Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

“Supărarea şi oftatul, astea două i-au pus capul” (Romica Puceanu – Supărare, supărare) consilierului (fost independent, actualmente liberal, în viitor, fost liberal…, pentru că turismul politic tot e în floare) Mihai Anghel, care a părăsit ședința de consiliu după ce aleșii lugojeni au aprobat proiectul de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local în consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar din municipiul Lugoj pentru anul școlar 2017-2018.

Mihai Anghel a fost propus de grupul consilierilor PNL să facă parte din consiliile de administrație de la Colegiul Național Coriolan Brediceanu și de la Clubul Sportiv Școlar, dar n-a fost să fie, neîntrunind numărul necesar voturi (c-aşa-i la pocker, nu totdeauna câştigi când mergi la două capete!), în locul său fiind preferat un alt liberal, Ioan Ambruș, cel care este pe făraşul conducerii liberalilor lugojeni (deşi nu a participat la ședință, a obținut 13 voturi, faţă de numai 5 ale lui Mihai Anghel).

După anunțarea rezultatului votului, Mihai Anghel, supărat, nevoie mare, şi-a luat “jucăriile” şi a părăsit sala de ședință, transmițându-le consilierilor PSD și un mesaj cu referire la Ioan Ambruș: „Sper să-i faceți, cât de curând, adeziune la PSD!”. După atâta “muncă”, sper că va primi răsplata cuvenită, adică 0 lei indemnizaţie de şedinţă. Ce ţi-e şi cu orgoliile astea mărunte!

Mircea ANGHEL

Despre admin 6533 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.