Studiourile Marvel şi IMAX le oferă fanilor din toată lumea imagini exclusive din filmul cu cel mai nou super-rou: “Doctor Strange”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Deschide-ţi mintea: o vizionare IMAX 3D inedită, cu imagini în avanpremieră din film, va avea loc pe 11 octombrie 2016

Studiourile Marvel anunţă Expand your Mind / Deschide-ţi mintea: o vizionare exclusivă IMAX 3D, care include aproximativ 15 minute din mult-aşteptatul film de acţiune „Doctor Strange”. Vizionare va avea loc pe 11 octombrie 2016, în sala T-IMAX din Shopping City Timişoara.

Doar cinematografele IMAX 3D din România vor oferi vizionarea specială a captivantelor şi nemaivăzutelor imagini 3D ale filmului regizat de Scott Derrickson, care va apărea în cinematografe pe 4 noiembrie, fiind distribuit de Forum Film România.

Comentând clipul video exclusiv, regizorul Scott Derrickson spune: „Ca un fan al filmelor, sunt nerăbdător să invit publicul în călătoria vizuală a lui «Doctor Strange», oferindu-le o mică avanpremieră a muncii noastre de până acum. Întregul film va cuprinde peste o oră de secvenţe special formatate pentru IMAX, care vor captiva şi uimi publicul, imersându-l complet în film, astfel că sunt nerăbdător să le ofer această scurtă vizionare pe 11 octombrie.”

Invitaţiile pentru Expand Your Mind: O vizionare exclusivă IMAX 3D de la Studiourile Marvel pot fi obţinute prin participarea la unul dintre concursurile organizate pe următoarele pagini de Facebook:

https://www.facebook.com/CineForum.ro/?fref=ts
https://www.facebook.com/CinemaCityRomania/?fref=ts
https://www.facebook.com/AFIPalaceCotroceni/
https://www.facebook.com/shoppingcitytm/?fref=ts

Fanii care vor lua parte la vizionarea exclusivă vor primi şi un poster de colecţie IMAX „Doctor Strange” în ediţie-limitată.

doctor-strange-sneak-peekDespre „Doctor Strange”

Studiourile Marvel prezintă „Doctor Strange”, povestea renumitului neurochirurg Dr. Stephen Strange, a cărui viaţă se schimbă pentru totdeauna după un accident de maşină îngrozitor, în urma căruia devine incapabil să-şi mai folosească mâinile. Când medicina tradiţională nu îl mai poate ajuta, este forţat să caute vindecare şi speranţă într-un loc improbabil – misterioasa enclavă cunoscută drept Kamar-Taj. El îşi dă seama imediat că acesta nu este doar un loc pentru însănătoşire, ci şi linia întâi a unei lupte duse împotriva forţelor întunecate, care urmăresc să ne distrugă realitatea. În scurt timp, Strange, înarmat cu noile puteri magice dobândite, este obligat să aleagă între a se întoarce la averea şi statutul său, sau să lase tot în urmă pentru a apăra lumea, fiind cel mai puternic vrăjitor care a existat vreodată.

Din distribuţia filmului „Doctor Strange” fac parte Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Michael Stuhlbarg, Benjamin Bratt şi Scott Adkins, alături de Mads Mikkelsen şi Tilda Swinton. Scott Derrickson este regizorul, iar Kevin Feige este producătorul. Louis D’Esposito, Stephen Broussard, Victoria Alonso, Charles Newirth şi Stan Lee sunt producătorii executivi ai filmului. Scenariul a fost scris de Jon Spaihts şi Scott Derrickson & C. Robert Cargill.


Despre Marvel Entertainment

Marvel Entertainment, LLC, o filială deţinută în totalitate de The Walt Disney Company, este una dintre cele mai importante companii de entertainment din lume bazate pe personaje, construită pe baza unei librării de peste 8.000 de personaje apărute într-o varietate mare de canale media de peste 70 de ani. Marvel se foloseşte de francizele personajelor sale în divertisment, licenţiere şi publicare. Pentru mai multe informaţii vizitaţi: marvel.com. © 2016 MARVEL

Despre IMAX Corporation

IMAX, un inovator în tehnologia de entertainment, combină software-ul, arhitectura şi echipamentele proprii brevetate, pentru a crea experienţe care te poartă dincolo de marginea locului tău din sala de cinema, într-o lume pe care nu ţi-ai imaginat-o până acum. Regizori şi studiouri de top utilizează cinematografele IMAX pentru a conecta publicul în moduri extraordinare. Astfel, reţeaua IMAX a devenit printre cele mai importante şi de succes platforme de distribuţie a marilor evenimente cinematografice din lume.

Sediile centrale IMAX se află în New York, Toronto şi Los Angeles, cu alte reprezentanţe în Londra, Tokyo, Shanghai şi Beijing. Pe 30 iunie 2016, erau 1.102 cinematografe IMAX (990 în multiplexuri comerciale, 16 destinaţii comerciale şi 96 de instituţii) în 69 de ţări. Pe 8 octombrie 2015, acţiuni ale IMAX China, o subsidiară a IMAX Corp., au început să fie tranzacţionate la Bursa din Hong Kong, sub numele de cod „HK.1970”.

IMAX®, IMAX® 3D, IMAX DMR®, Experience It In IMAX®, An IMAX 3D Experience®, The IMAX Experience® şi IMAX Is Believing® sunt mărci înregistrate ale IMAX Corporation. Mai multe informaţii cu privire la companie pot fi găsite pe www.imax.com. Te poţi conecta cu IMAX şi pe Facebook (www.facebook.com/imax), Twitter (www.twitter.com/imax) şi YouTube (www.youtube.com/imaxmovies).

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, Lionsgate, Weinstein, FilmNation şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

AL PRESS

Despre admin 6693 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.