știri ♦ ştiri pe scurt ♦ ştiri pe scurt ♦ ştiri

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

♦ Structura anului școlar 2018-2019 a fost făcută publică de Ministerul Educației. Acesta începe pe 10 septembrie și va avea 34 de săptămâni. Vacanța de iarnă va fi cu trei zile înainte de Crăciun, iar semestrul I se va încheia pe 1 februarie 2019. Pe 11 februarie începe semestrul al II-lea, iar vacanța de vară pe 14 iunie. Preșcolarii mai au o vacanță între 27 octombrie și 4 noiembrie 2018.

♦ În perioada 20-22 iulie 2018, Organizația DJ-ilor, artiștilor, muzicologilor, producătorilor și interpreților, în colaborare cu Primăria Municipiului Lugoj și Consiliul Local Lugoj, organizează spectacolul caritabil „Festivalul Balkanik Lugoj”. Printre invitați, Carmen Șerban, Adrian Stanca, formațiile Proconsul, Teo Catarov Band, Trupa Slystyle, dar și îndrăgiții Vasile Moraru și Valentina Fătu etc. Spectacolele se desfășoară în fiecare zi între orele 18-23, cu excepția zilei de sâmbătă, când vor începe la ora 19. În spatele Casei de Cultură a Sindicatelor, va fi amenajat un parc de distracție pentru copii.

♦ Duminică, 22 iulie 2018, începând cu ora 10, în Sala Sporturilor “Lavinia Milo­șo­vici”, va avea loc “Gala foștilor handbaliști de succes ai Lugojului”, eveniment inițiat și finanțat de marele jucător și antrenor Ioan Wibiral, și coordonat de Dorel Pavel, an­tre­norul actualei echipe de handbal.

♦ Primăria Municipiului Lugoj anunță că, odată cu lucrările de investiții la cazarma de pe strada Banatului, vor fi modernizate și străzile Banatului și Comuna din Paris. Pe strada Banatului vor fi realizate 70 de locuri noi de parcare, iar pe Comuna din Paris încă 48. Lucrarea se află în stadiu de proiect, iar execuția este programată pentru anul viitor.

♦ Primăria Municipiului Lugoj a amenajat pe strada Traian Vuia, în fața fostei Baze Hipice, un deponeu pentru colectarea molozului și a deșeurilor rezultate din construc-ții. Două din cele șase containere de mare capacitate (20 de tone fiecare) au și fost amplasate în zonă. Lugojenii care vor arunca molozul în alte zone riscă să fie amendați cu sume de până la 1.000 de lei.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.