știri ♦ ştiri pe scurt ♦ ştiri pe scurt ♦ ştiri

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

♦ O nouă mini-vacanță pentru angajații din învățământ. Aceștia ar putea avea trei minivacanțe până la finele anului. Un ordin al MEN arată că profesorii și elevii au liber pe 5 octombrie, de Ziua Educației, și pe 5 iunie, de Ziua Învățătorului. Alte zile libere pentru vor fi 30 noiembrie 2018, vineri, de Sfântul Andrei, 24 ianuarie 2019, Ziua Principatelor Române, și 1 mai 2019, Ziua Muncii.

♦ Coca-Cola, unul dintre cei mai mari pro-ducători de băuturi nealcoolice din lume, va experimenta un nou drog: canabisul. Gigantul e în discuții cu producătorul Aurora Cannabis pentru dezvoltarea băuturilor infuzate cu marijuana. Și producătorul berii Corona a investit 4 miliarde dolari în Canopy Growth, specializată în prelucrarea plantei de canabis.

♦ Legea RCA va fi modificată din nou, la doar un an după adoptare. Un amendament extrem de important este eliminarea posibili-tăţii ca asigurarea RCA să se încheie pe alte perioade decât şase luni sau un an. Mai mult, susţin unele surse, se discută chiar varianta ca poliţa să fie încheiată doar pe 12 luni.

♦ Consiliul Local Lugoj se va întruni joi, 20 septembrie, de la ora 14, într-o nouă ședință extraordinară. Pe ordinea de zi sunt înscrise două proiecte de hotărâri, privind: J Rectificarea bugetului local pe 2018; J Aprobarea programului de evenimente dedicate persoanelor vârstnice din Lugoj pentru 2018. Ambele proiecte de hotărâri sunt inițiate de primarul Francisc Boldea.

♦ Din 21 septembrie până pe 31 octombrie, la Shopping City Timișoara, poți participa la cea mai inedită expoziție! Vei descoperi replicile de ceară în mărime naturală ale unor personaje celebre precum Enrique Iglesias, Mr. Bean, Cristiano Ronaldo, Gheorghe Hagi sau Beyonce! Expoziția va avea loc la parter, lângă magazinul Stradivarius, iar accesul va fi permis între orele 10-22. Taxă intrare adulți: 20 lei, elevi, studenți, pensionari: 10 lei. Copiii până în 6 ani pot intra GRATUIT, însoțiți de un adult care plătește biletul său.

♦ Rod Stewart va concerta duminică, în Piața Constituției, la Zilele Bucureştiului. Spectatorii vor putea intra în zona de concert de la ora 17. Intrarea este liberă. În cariera sa de peste 50 de ani, Rod Stewart (73 de ani) a vândut peste 200 de milioane de albume și single-uri. În 1995, a concertat la Festivalul RockMania, pe Stadionul Național, alături de Joe Cocker și Eros Ramazzotti.

♦ Camera de Comerț, Industrie și Agricul-tură Timiș organizează în 26 octombrie 2018, cea de-a 25-a ediție aniversară a Galei Excelenței în Afaceri-Topul Firmelor din Județul Timiș. În top sunt admise entitățile care au profit din exploatare pozitivă și cifră de afaceri de minim 100.000 de lei în cazul microîntreprinderilor și minim 250.000 de lei, în cazul celorlalte entități.

AL PRESS

1 comentariu

  1. „știri ♦ ştiri pe scurt ♦ ştiri pe scurt ♦ ştiri

    23 septembrie 2018, 9:00 am,”
    – „♦ Consiliul Local Lugoj se va întruni joi, 20 septembrie, de la ora 14”
    – „♦ O nouă mini-vacanță”; adica minivacante de o zi. Ca nu i se putea spune o noua zi libera 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.