știri ♦ ştiri pe scurt ♦ ştiri pe scurt ♦ ştiri

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

♦ Daimler își împarte profitul cu angajații. În jur de 13.000 dintre angajații Mercedes-Benz din Germania vor primi câte 4.965 euro, anul acesta, drept răsplată pentru rezultatele obținute de concernul german în anul 2018.

♦ Primăria Buziaș va construi un Aqua-park, cu 10 milioane euro, bani de la Minis-terul Turismului. Noul obiectiv va fi amplasat între Buziaş şi Silagiu sau în zona Toplovăţ. Aquaparkul va fi acoperit, cu 2 bazine mari, unul cu apă normală și celălalt cu apă mine-rală, cu tobogane, saună, zonă de agreement.

♦ Primarul Francisc Boldea a anunțat că vor începe lucrările pentru reabilitarea Stadionului Municipal. „Primele lucări vor fi pentru demolarea tribunei doi. Pe urmă, refacem tabela de marcaj și banca de rezerve. Astea sunt primele trei lucrări pe care le executăm. Tribuna doi va fi refacută, normal. În funcție posibilități vom face și alte lucrări. O să vedeți că va fi un stadion cochet”

♦ Consiliul Județean Timiș a predat con-structorului, împreună cu ANL, terenul pe care se vor ridica patru blocuri, la Giroc. „Este vorba despre blocuri P+2E, 88 de apartamente de închiriat prin ANL. Lucrările tehnico-edilitare aferente investiției sunt suportate de către CJT, din bugetul propriu. Valoarea contractului este de aproape 13 milioane lei”, a spus Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

♦ Laboratorul de radio-imagistică medica-lă din cadrul Spitalului Lugoj are fonduri prin CJAS Timiș pentru radiografii și eco-grafii pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, cardul de sănătate și cartea de identitate. Pacienții nu mai trebuie să meargă după ora 15 la Urgențe pentru analize, ci dimi-neața, între 8 și 15, în regim ambulatoriu.

♦ Structura anului școlar 2019-2020, în forma propusă de Ministerul Educației, arată că elevii vor începe școala în 16 septembrie, în timp ce vacanța intersemestrială dispare. După vacanța de iarnă, care are 3 săptămâni, elevii vor intra direct în semestrul 2.

♦ Pacienții care ajung la spitalul din Lugoj vor fi triați în curând cu ajutorul un sistem de identificare electronic. Acesta va avea la bază brățări cu cod de bare, care vor purta toate informațiile importante despre pacient, ceea ce va reduce timpul de lucru la jumătate.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.