știri ♦ ştiri pe scurt ♦ ştiri pe scurt ♦ ştiri

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

♦ Clubul Interact Lugoj va celebra Centenarul Marii Uniri printr-un spectacol care va avea loc sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 17, la Universitatea Europeană Drăgan din Lugoj. Spectacolul va fi susținut de copii de la Clubul Rotaids Lugoj, FOA – Fusion of Arts și de la Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” Lugoj. Intrarea este liberă.

♦ Ediția din acest an a manifestării “Live în the City” îi are ca protagoniști pe lugojenii de la trupa MIST și pe muzicianul Adrian Sidoreanu, cărora li se alătură, ca invitat special, chitaristul Cezar Costescu. Spectacolul va avea loc miercuri, 5 decembrie 2018, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Municipal. Intrarea este liberă.

♦ Balul anual al Clubului Rotary Lugoj va fi tot unul de caritate. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 19, la restaurantul J’Adore. Fondurile obținute vor fi folosite pentru achiziționarea de aparate medicale pentru Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei”.

♦ Asociația FOA – Fusion of Arts organizează joi, 6 decembrie 2018, la Teatrul Municipal „Traian Grozavescu”, un spectacol caritabil, iar vineri, 7 decembrie 2018, la Universitatea Europeană Drăgan, un târg de Crăciun. Programul este susținut de cursanții FOA, școlile, liceele și ONG-urile din oraș. Târgul oferă posibilitatea de a participa la Atelierele lui Moș Crăciun și de a achiziționa produse hand made realizate de organizatori.

♦ Vineri, 30 noiembrie, de la ora 17, în Piața J. C. Drăgan, va avea loc spectacolul „Sărbătorim împreună Centenarul Marii Uniri”, susținut de Ansamblul folcloric „Lugojana”, împreună cu soliștii vocali Veta Biriș, Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu, Ghiță Călțun Brancu, Elena Jurjescu-Todi și Mircea Cârțișoreanu. Spectacolul include dansuri și cântece populare, în acompaniamentul Orchestrei Ansamblului „Lugojana”, fiind urmat, de la ora 21, de „Rapsodia luminii”, un spectacol de lasere și foc de artificii.

♦ Un nou liceu își va deschide porțile pentru elevii din Lugoj și nu numai, începând cu anul școlar 2019-2020. Actuala școală Harul, care va deveni, de anul viitor, Liceul Teoretic „Harul”, va avea profil real, specializarea matematică-informatică, engleză intensiv, modul de predare fiind cu frecvență.

♦ La Coșteiu se va deschide primul supermarket din istoria localității. Este vorba de Profi, care va fi deschis pe strada principală, adică pe DN 6, într-un imobil aflat vis-a-vis de sala de sport și de centrul infoturistic.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.