Sportul pentru toți în comunitate

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Ziua Copilului, sărbătorită în acest an în avans, tinde să devină Săptămâna Copilului, întrucât a debutat luni, 29 mai 2017, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, cu un eveniment dedicat copiilor, ”Sportul pentru toți în comunitate”, organizat de Primăria Municipiului Lugoj, Școala Gimnazială Nr. 3 și ACS Probaschet Lugoj.

Elevii s-au întrecut în competiții artistice și sportive deosebit de atractive pentru vârsta lor și anume: baschet și tenis de masă, tir cu arcul, volei, dansuri de societate, dans modern, fotbal, tenis de câmp, badminton și motociclism.

Dintre organizatorii acestor competiții amintim: ACS Probaschet Lugoj, Archery Lugoj, Clubul Sportiv Școlar Lugoj DanceMania.ro, FC Joy City, AS Pro Tenis Lugoj, Badminton Timișoara și Moto Extrem Lugoj. Manifestarea a fost un real succes, atât din punctul de vedere al organizatorilor, cât și al elevilor, care au înțeles importanța sportului și a unui stil de viață activ, devenind mai  familiari cu sporturile promovate în municipiul de pe Timiș. (A. B.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.