Sportivi lugojeni, la prima ediție a Concursului Herneacova Run4Fun

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În data de 14 mai 2017, toți iubitorii de mișcare au fost invitați să  participe la concursul de alergare în natură organizat de echipa Sport4Fun, în parteneriat cu Domeniul Herneacova. 

Clubul Sportiv Sport 4 Fun Timișoara a luat fiinţă în anul 2009 din dorinţa de a promova exerciţiul fizic. Domeniul Herneacova se află la doar câțiva km distanță de Timișoara, fiind locul ideal pentru a îmbina sportul cu relaxarea, oferind o priveliște minunată, aer curat și energie pozitivă.

Alergarea s-a desfășurat prin minunata zona a Domeniului Herneacova, pe un traseu dinainte stabilit. Evenimentul a oferit atât posibilitatea de a face mișcare într-un cadru natural, cât si posibilitatea de a câștiga diverse premii.

Aflată la prima ediție a concursului de trail running, Herneacova Run4Fun, o competiție de tip Trail Run, a debutat cu un număr de 3 curse pentru copii și o cursă pentru adulți, care s-au desfășurat pe categorii de vârstă, fiind accesibile tuturor doritorilor de mișcare, atât amatorilor, cât si profesioniștilor, având un număr impresionant de participanți, și anume 270 de sportivi.

Categoriile au fost următoarele:

Copii : 
distanța 1,5 km (copii cu vârsta între 6 și 9 ani, fete și băieți);
distanța 2,5 km (copii cu vârsta între 10 și 13 ani, fete și băieți);
distanța 4 km (copii cu vârsta între 14 și 17 ani, fete și băieți).

Adulți :
distanța 15 km (vârsta 18-29 ani,  feminin și masculin);
distanța 15 km (vârsta 30-39 ani, feminin și masculin);
distanța 15 km (vârsta 40+ , feminin și masculin).

La această competiție au alergat un număr de 6 sportivi care au reprezentat orașul nostru: Alexandru Szilagy, Ovidiu Streian, Laura Streian, Alin Treanță, Mirela Treanță și Ionuț Măran – acesta clasându-se  pe locul al III-lea. Din echipa lugojeană de alergători, Ionuț Măran s-a clasat pe Locul I la concursul Reșița Trail Race 2017, în urmă cu două săptămâni, când la finalul celei de-a treia ediții AlerGând la pădure Reșița 2017, a doborât recordul la semimaraton masculin cu aproximativ 9 minute la cursa de 25 km, „proba-regină” a concursului, reușind să obțină timpul de 01:54:44. 

Estera CIMPONERIU
Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.