Sportivi de talie internațională s-au întrecut alături de cei 140 de participanți la Triatlonul Lacului Văliug

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Asociatia Triatlon Team Timisoara a organizat in 13 august, la Ponton Casa Baraj din Valiug, un eveniment sportiv de tip triatlon caree s-a bucurat de prezenta a 140 de participanti.

Scopul evenimentului a fost de a promova un stil de viata sanatos, incurajand participarea iubitorilor de sport, amatori si profesionisti, indiferent de varsta, gen sau performante sportive.

Evenimentul s-a bucurat si de participarea unor sportivi de talie internationala. Printre acestia se numara Ciprian Balanescu, multiplu campion national la duatlon si triatlon ce a cucerit Europa prin abilitatile sale atletice si Horia Colibasanu, singurul roman care a escaladat trei dintre cei mai periculosi munti ai lumii.

Concurentii s-au intrecut in cadrul probelor sprint, olimpica si stafeta, pe categorii de varsta si gen, la probe de inot, ciclism si alergat. Castigatorii au fost rasplati cu premii.

La proba olimpica open, masculin au iesit invingatori: Ciprian Balanescu (locul 1), Horia Colibasanu (locul 2), Cosmin Gheorgheni (locul 3). Proba olimpica open feminin le aduce fruntase pe Caragea Emilia, respectiv Damsa Codruta.

Primele locuri din cadrul probei de sprint open, masculin au fost cucerite de catre Cusnis Vlad (locul 1), Gosa Vasile (locul 2) si Zorila Dragos (locul 3). La proba de sprint open, feminin, castigatoarele sunt: Berci Bianca (locul 1), Somogyi Timeea (locul 2) si Ghita Anca (locul 3).

”Putem marca acest eveniment ca o mare reusita, atat datorita implicarii participantilor, cat si a atmosferei de relaxare maxima. Competitia a fost urmata de o seara de petrecere, unde am sarbatorit faptul ca am reusit sa aducem impreuna oameni care cred in frumusetea sportului. Le multumim tuturor participantilor, sponsorilor, voluntarilor, autoritatilor locale, si nu in ultimul rand gazdei noastre, domnului primar Nelu Popa, care ne-a pus la dispozitie toata infrastructura necesara acestui eveniment”, spune Titus Paun, coordonatorul evenimentului.

Triatlon Team Timisoara este un club sportiv ce promoveaza conceptul de triatlon in zona de vest a Romaniei, ajutand la dezvoltarea unei comunitati sanatoase cu spirit de jucator. Pentru mai multe informatii despre asociatie, accesati http://csttt.ro/

AL PRESS

Despre admin 6622 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.