Spectacol muzical cu vedete copii

Un nou spectacol construit special pentru copii are loc sâmbătă, 18 februarie, de la ora 17, în sala StudioArt, de la Casa Artelor (Timișoara, str. Augustin Pacha, nr.8).

Este vorba despre spectacolul muzical Ghetto de Simona Vintilă, realizat de Teatrul Țache împreună cu studenții modulului de music-hall de la Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, studenți îndrumați de conf. univ.dr. Mariana Șarba.

Vedete de necontestat ale celei mai noi montări semnate Teatrul Țache sunt nouă copii talentați  cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. “Spectacolul face parte dintr-un program inedit pe care Teatrul Țache l-a pus la cale în cadrul secțiunii Țache Junior.

Este vorba despre o serie de spectacole muzicale care îi au ca protagoniști pe cei mai tineri dintre… tinerii talentați ai urbei. ”, spune Simona Vintilă, coordonator Teatrul Țache. Textul și regia spectacolului Ghetto poartă semnătura Simonei Vintilă, în vreme ce pregătirea vocală a distribuției și conducerea muzicală îi apațin Marianei Șarba. Următoarea reprezentație are loc în 25 februarie, de la ora 17, tot în sala Studio a Casei Artelor.

(N. S.)

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.