Spectacol caritabil „Alături de micuțul Patrick”, oferit de actorii lugojeni și doamnele Clubului Lions Ana Lugojana

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

La inițiativa actriței Mia Rogobete, noua membră a Clubului Lions Ana Lugojana, trupa de teatru a Casei de Cultură a Municipiului Lugoj organizează marți, 19.04.2022, de la ora 19, un spectacol caritabil în sprijinului micuțului Patrick.

Pe scena Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu”, actorii lugojeni: Ileana Carmen Căprariu-Nemecsek, Loredana Lupescu, Cristina Velici, Lăcrămioara Bercean, Maria Rogobete, Tudor Trăilă, Ilie Constantin, Constantin Goloșie, Cristian Alexandru, Cristi Ioschici vor juca „Hangița”, de Carlo Goldoni, regia Maria Voronca, pentru micuțul Patrick, care, la numai șase ani, a suferit un transplant de măduvă într-un spital din Turcia, costul operației fiind foarte mare, pentru a achita intervenția și a continua tratamentul are nevoie de ajutorul nostru.

„Împreună cu Asociația Lions Ana Lugojana (care va dona o sumă de bani familiei și care va fi prezentă și la spectacol), dar mai ales datorită dumneavoastră, dragii noștri spectatori, vom contribui la ajutorarea familiei și a micuțului Patrik.

Spectacolul se face pe baza invitațiilor cu loc, spectatorii vor dona pentru Patrick, după posibilități, în urna amplasată în incinta Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu”, unde vă așteaptă întotdeauna doamna Maia – „Cloșca cu puii de aur”, cum îi spunea regretatul nostru coleg Mircea Anghel.

Vă așteptăm și totodată vă mulțumim! De multe ori trebuie să căutăm forță, dar și sprijin, curaj, speranță, pentru a ne putea vedea cu ochi mai buni viața, oamenii, să ajutăm semenii noștri, chiar o forță inspiratoare pentru a face lumea mai frumoasă, sau clipa”,

spune actrița Mia Rogobete.

Alina OLAR

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.