Shopping City Timișoara duce mai departe universul magic al teatrului de păpuși și în luna noiembrie

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În fiecare duminică din luna noiembrie, copiii sunt așteptați la Shopping City Timișoara, alături de părinții lor, în lumea magică a teatrului de păpuși. În cadrul evenimentului „Duminici cu teatru de păpuși”, vor avea loc reprezentații inedite pentru cei mici, oferite gratuit de centrul comercial.

La Shopping City Timișoara, copiii vor putea descoperi poveștile minunate ale copilăriei, în fiecare duminică, începând cu ora 11.00. Maeștrii în arta teatrului de păpuși vor transpune poveștile în reprezentații care îi vor fascina pe cei mici.

În această lună, Shopping City Timișoara organizează patru spectacole cu personaje celebre ale copilăriei, care au fermecat imaginația copiiilor.  Astfel, amatorii teatrului de păpuși sunt invitați la următoarele reprezentații:

  • 05 noiembrie – Prințesa și broscoiul
  • 12 noiembrie – Pinocchio
  • 19 noiembrie – Peter Pan
  • 26 noiembrie – Degețica

Reprezentațiile au loc pe scena amenajată în zona scărilor rulante, lângă magazinul Zara, vizionarea spectacolelor fiind gratuită. Mai mult, piesele de teatru vor fi însoțite de sesiuni de face painting și dans pe cele mai iubite melodii pentru copii.

Shopping City Timisoara, cel mai mare și mai modern centru comercial din vestul țării, situat pe strada Şagului nr. 100, deține o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare.

Acesta găzduiește branduri de prestigiu internațional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Stradivarius Man, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Pupa, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.

Carrefour a deschis în noul mall din Timişoara primul şi singurul hypermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp.

În plus, timișorenii au acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Capitalei, cu 13 săli dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum și conceptele revoluționare IMAX și 4DX. Centrul comercial cuprinde zone generoase de petrecere a timpului liber, cafenele, o sală de fitness ultramodernă, dotată cu piscină semi olimpică, alături de zone de bowling, billiard, casino și un food-court foarte generos cu restaurante pentru toate gusturile.

AL PRESS

Despre admin 6534 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.