ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Lugojenii sunt invitați să pună un zâmbet pe fața unui copil, în preajma sărbătorilor de Crăciun. Și în acest an, Asociația Alternatived Lugoj susține proiectul „ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi”, care reprezintă o încercare minusculă de a face lumea un loc mai frumos. Cei care doresc să participe la acest proiect trebuie să pună într-o cutie de pantofi ce vor să doneze pentru un copil cu vârsta între 2 și 18 ani.

Cutiile pot să conțină: dulciuri (ciocolată, biscuiţi, napolitane), articole şcolare (caiete, creioane colorate, ghiozdan, penar sau orice altceva), jucării, produse de igienă personală (perie şi pastă de dinţi, săpun, şampon, gel de duş), articole de îmbrăcăminte (fular, căciulă, ciorapi groşi, mănuşi, pijama sau orice altceva de acest fel), o felicitare de Crăciun (pe care să scrii câteva rânduri pentru copilul care va primi cutia) sau orice alt dar de care s-ar bucura copiii.

Capacele vor fi lipite pe cutii la centrul de colectare, unde vor fi ataşate etichetele speciale cu vârsta şi sexul copilului pentru care este cutia. La Lugoj, punctul de colectare cutii se află la Școala Gimnazială “Eftimie Murgu”, din cartierul Cotu-Mic. Donațiile se pot duce de luni până vineri, între orele 18 și 21, iar sâmbăta, între orele 10-12, până în data de 15 decembrie.

Mădălina OPREA

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.