Serviciul Public pentru Evidența Persoanelor Lugoj s-a mutat într-un sediu nou

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Joi, 10 august 2017, la ora 10, a avut loc inaugurarea noului sediu al Serviciului Public Comunitar Local pentru Evidenţa Persoanelor Municipiului Lugoj din Piața J.C. Drăgan nr. 5. La ceremonia inaugurării au participat Francisc Boldea, primarul Lugojului, Monica David, șefa serviciului mai sus-menționat, conducători de instituții, consilieri locali și județeni.

De mâine încolo (vineri, 11 august a. c. – n.a.), Evidența Populației și Starea Civilă vor funcționa doar aici, nu mai avem dispersată activitatea în șapte cămăruțe separate în care funcționa evidența populației, iar de săptămâna viitoare, din data de 17, și pașapoartele vor fi tot aici. Sperăm ca, din toamnă, să aducem aici și activitățile legate de carnetele de conducere și atunci am avea o independență locală față de Timișoara. Felicit pe toți cei care, alături de noi, au contribuit la realizarea acestui mare și frumos obiectiv de investiții”, a spus primarul Francisc Boldea.

În timpul rostirii alocuțiunii primarului, stafia fostei securități (serviciul s-a mutat în fosta clădire a Securității) și-a făcut simțită prezența, prin faptul că au fost momente bune când stația de amplificare nu a funcționat.

Duhul cel rău al foștilor noștri „ascultători” a fost izgonit de părintele Nicolae  Borduz, cel care a sfințit clădirea, după care „primarele” a tăiat panglica inaugurală, în aplauzele asistenței.

În noul sediu vor funcționa cele două compartimente ale serviciului, respectiv cel de Evidența Persoanelor, care a funcționat până acum în clădirea Poliției Municipiului Lugoj și cel de Stare Civilă care a funcționat în clădirea Primăriei Municipiului Lugoj.

Din data de 17 august aici se va muta și Serviciul Public Comunitar Pentru Eliberarea și Evidenţa Paşapoartelor Simple Timiş, care în prezent funcționează pe str. Bucegi, Nr. 21 (în incinta Şcolii de Arte „Remus Tașcău”).

Programul de funcționare a serviciului rămâne același.

Mircea ANGHEL

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.