Sergiu NOVAC, punctaj maxim la Olimpiada de matematică

Elevii Colegiului Naţional Coriolan Brediceanu, mereu în frunte

În perioada 18-19 martie 2017, la Timişoara, a avut loc etapa judeţeană a olimpiadei de matematică, istorie şi religie – cult ortodox. “Brediceniştii” au reconfirmat faptul că la această unitate şcolară munceşte un colectiv de cadre didactice foarte valoros, discipolii “copiind” magiştrii.

Un rezultat excepţional a înregistrat elevul Sergiu NOVAC, cls. a IX-a (prof. Mariş Adriana) care a obţinut premiul I, cu punctaj maxim, calificându-se la faza naţională, precum şi la Concursul Interjudeţean “Traian Lalescu”.

Elevul Cătălin Botean din cls.a XI-a (prof. Mioc Ionuţ) a obţinut calificarea la concursul interjudeţean Traian Lalescu, clasându-se pe locul al III-lea pe judeţ, iar elevul Andrei Modrea din cls. a V-a a obţinut menţiune (prof. Mariş Adriana). De asemenea , eleva Isabella Floroni din cls. a XI-a (prof. Dumitru Ramona) a obţinut premiul al III-lea şi calificarea la etapa naţională a Concursului de matematică aplicată „A. Haimovici”.

La olimpiada de istorie, eleva Cristina Răduţiu din cls. a XI -a D a obţinut o menţiune (prof. Florin Bombescu).

La olimpiada de religie – cult ortodox – (prof. Alina Bogoevici) s-au obţinut rezultate notabile: Andreea-Roxana Costi – Premiul al III-lea – cls. a VII-a A, Andrada-Geanina Avramescu, Premiul al III-lea – cl. a XII-a D.

“Mă bucură enorm fapul că elevii participanţi la încă trei olimpiade şcolare, faza judeţeană, au obţinut rezultate remarcabile, toţi clasându-se în vârful topului. Simbioza profesor-elev a funcţionat şi de această dată la parametri maximi, fapt pentru care doresc a-i felicita pe toţi cei care se implică în procesul instructiv-educativ-fomativ, aducând colegiului la a cărui timonă mă aflu strălucirea şi gloria care l-au făcut renumit în toată ţara. Le urez tuturor succes deplin la fazele superioare ale tuturor concursurilor şcolare, unde sunt convins că ne vor reprezenta la fel de bine”, ne-a declarat prof. dr. Aurelin SIMA, directorul colegiului.

Mircea ANGHEL

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.