Sergiu NOVAC, punctaj maxim la Olimpiada de matematică

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Elevii Colegiului Naţional Coriolan Brediceanu, mereu în frunte

În perioada 18-19 martie 2017, la Timişoara, a avut loc etapa judeţeană a olimpiadei de matematică, istorie şi religie – cult ortodox. “Brediceniştii” au reconfirmat faptul că la această unitate şcolară munceşte un colectiv de cadre didactice foarte valoros, discipolii “copiind” magiştrii.

Un rezultat excepţional a înregistrat elevul Sergiu NOVAC, cls. a IX-a (prof. Mariş Adriana) care a obţinut premiul I, cu punctaj maxim, calificându-se la faza naţională, precum şi la Concursul Interjudeţean “Traian Lalescu”.

Elevul Cătălin Botean din cls.a XI-a (prof. Mioc Ionuţ) a obţinut calificarea la concursul interjudeţean Traian Lalescu, clasându-se pe locul al III-lea pe judeţ, iar elevul Andrei Modrea din cls. a V-a a obţinut menţiune (prof. Mariş Adriana). De asemenea , eleva Isabella Floroni din cls. a XI-a (prof. Dumitru Ramona) a obţinut premiul al III-lea şi calificarea la etapa naţională a Concursului de matematică aplicată „A. Haimovici”.

La olimpiada de istorie, eleva Cristina Răduţiu din cls. a XI -a D a obţinut o menţiune (prof. Florin Bombescu).

La olimpiada de religie – cult ortodox – (prof. Alina Bogoevici) s-au obţinut rezultate notabile: Andreea-Roxana Costi – Premiul al III-lea – cls. a VII-a A, Andrada-Geanina Avramescu, Premiul al III-lea – cl. a XII-a D.

“Mă bucură enorm fapul că elevii participanţi la încă trei olimpiade şcolare, faza judeţeană, au obţinut rezultate remarcabile, toţi clasându-se în vârful topului. Simbioza profesor-elev a funcţionat şi de această dată la parametri maximi, fapt pentru care doresc a-i felicita pe toţi cei care se implică în procesul instructiv-educativ-fomativ, aducând colegiului la a cărui timonă mă aflu strălucirea şi gloria care l-au făcut renumit în toată ţara. Le urez tuturor succes deplin la fazele superioare ale tuturor concursurilor şcolare, unde sunt convins că ne vor reprezenta la fel de bine”, ne-a declarat prof. dr. Aurelin SIMA, directorul colegiului.

Mircea ANGHEL

Despre admin 6369 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.