Se fac recrutări la Academia de Poliție

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere organizat, în anul 2021, la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti.

Sunt scoase la concurs: 7 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliție, domeniul de licență „Drept”, specializarea Jandarmi, 100 de locuri cu taxă, pentru învățământ la distanță, la Facultatea de Poliție, domeniul de licență „Drept” și 60 de locuri la Facultatea de Poliție – specialitatea Jandarmi, domeniul de licență „Științe militare, informații şi ordine publică”, specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, din care: 52 locuri alocate Jandarmeriei Române, un loc alocat Comenduirii, 5 locuri alocate SPP și 2 locuri alocate SIE. Sunt, de asemenea, scoase la concurs 6 locuri alocate Jandarmeriei Române, la Facultatea de Poliție, pentru învățământ cu frecvență redusă, în domeniul de licență „Științe militare, informații şi ordine publică”, specializarea „Ordine şi siguranţă publică”.

Cererile-tip de înscriere se completează de către candidați, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail grjmbtm@jandarmeriamobilatimisoara.ro, până la data de 11 iulie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Candidații trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat, să aibă cel mult 27 de ani împliniți în cursul acestui an și să îndeplinească condițiile și criteriile specifice de recrutare. Datele privind recrutarea sunt postate pe site-ul unității la adresa www.jandarmeriamobilatimisoara.ro, rubrica Organizare / Cariera / Anunțuri și condiții de angajare.

Candidații recrutați în județul Timiș susțin probele de concurs, respectiv traseul practic-aplicativ și proba scrisă de verificare a cunoștințelor, la Centrul zonal de selecție organizat la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.

Informații suplimentare se pot obține la Compartimentul Resurse umane al Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara, telefon 0256.490367, 0256.490990 int. 24412, 24662 sau la reședința unității, în mun. Timișoara, strada Gheorghe Barițiu, nr. 19-21, de luni până vineri, orele 8-16.

Despre admin 6695 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.