Se deschide secția de gimnastică a Clubului Sportiv Municipal. Fetele din Lugoj vor putea să calce pe urmele Laviniei Miloșovici

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Lugojul a dat multe nume mari în gimnastică, printre care campioanele Alina Goreac și Lavinia Miloșovici. Și iată că, după mulți ani de pauză, se deschide o secție de gimnastică pentru fete în cadrul Clubului Sportiv Municipal.

Anunțul a fost făcut de către reprezentanții clublui sportiv, care invită toate fetele interesate de practicarea acestui minunat sport să se înscrie în noua secție:

„Gimnastica pentru copii este extrem de sănătoasă. Ajută la dezvoltarea abilităților cognitive, a forței de bază, creșterea coordonării, îmbunătățește flexibilitatea corpului și poziția corectă. Totodată, copiii devin mai disciplinați, își dezvoltă abilitățile sociale, stima de sine, încrederea, având parte și de distracție. Așteptăm toate fetele interesate de practicarea acestui minunat sport să se înscrie la următoare numere de telefon: 0721.462.628 (Mihai Zimcencu) și 0722.166.913 (Tiberiu Cizmădia)”.

Reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Lugoj au obținut recent și înființarea unei secții de karting pentru tinerii din oraș. Prin înființarea secției de karting se dorește atragerea sportivilor pe această ramură de sport în vederea obținerii unor rezultate remarcabile, asigurând astfel atât o extindere a clubului la nivelul secției sus-menționate, cât și un important rol pentru municipiul Lugoj în competițiile sportive oficiale.

Tot în cadrul Clubului Sportiv Municipal Lugoj a fost decisă și înființarea unei  secții de sport paralimpic, prin care se dorește sprijinirea sportivilor cu dizabilități în vederea participării la competiții sportive dedicate. Persoanele cu dizabilități pot fi un model pentru practicarea sportului, în pofida handicapului de care suferă, dovada acestui fapt fiind rezultatele remarcabile obținute de sportivii Clubului Sportiv al Handicapaților Fizic „Maraton 93” Lugoj.

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.