Se apropie ziua nunții? Află detaliile pe care poate le-ai omis

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Organizarea unei nunți este un moment special pentru miri și pentru cunoscuții acestora, însă șir infinit de aspecte pe care trebuie sa le iei în considerare pentru a putea plănui totul în cel mai mic detaliu poate deveni stresant. Astfel, se crează situațiile în care pur și simplu îți scapă anumite detalii, iar atunci când le conștientizezi timpul nu se mai află de partea ta. Chiar dacă rochia, invitațiile și sala sunt pregătite, s-ar putea să îți fi scăpat câteva mici detalii și este mereu util să ai o evaluare atentă cu câteva zile înainte.

Ultimele detalii înainte de nuntă și ce să nu uiți

Mărturiile 

La finalul petrecerii, invitații primesc mereu o amintire din partea mirilor, pentru a-și putea aminti mereu de momentul special la care au fost parte. În general, aceste mărturii trebuie să fie reprezentative pentru miri, să spună o poveste, însă dacă ești în pană de idei poți oricând să contezi pe idei cum sunt fotografii de la nuntă, cutii de prăjiturele sau praline, mini șampanie sau pur și simplu un detaliu din tematica nunții. De exemplu, dacă nunta voastră va avea loc pe plajă sau povestea voastră are legătură cu marea, o idee bună ar fi să le oferiți invitaților câte o scoică în dar. Găsește detaliul poveștii voastre și creează o amintire semnificativă din el.

Aranjarea meselor

Pe lângă poziționarea persoanelor în sala de petrecere, un aspect cheie al meselor din sală este aranjarea acestora. Chiar dacă localul sau restaurantul se oferă să aranjeze aceste mese după un stil standard, impactul sălii asupra poveștii nunții va fi mult mai mare atunci când apare și personalitatea voastră în decorațiuni. De aceea, alege un furnizor de decorațiuni de pe Tulipr.ro, pentru aranjarea meselor și a sălii și pentru orice alte detalii de decor ai mai putea lua în considerare și visul nunții perfecte va prinde un nou contur.

Transportul invitaților

Dacă nunta nu se desfășoară într-un singur loc pe tot parcursul zilei, trebuie să iei în considerare mijlocul de transport cu care invitații vor ajunge din punctul A în punctul B. Nu toată lumea va putea pleca de la cununia religioasă, de exemplu, cu aceeași mașină cu care a venit, așadar asigură-te că fiecare persoană va reuși să ajungă în mod confortabil la toate locațiile de peste zi.

Muzica

Simplul fapt că ai angajat un DJ pentru petrecere nu îți va garanta calitatea muzicii și atmosfera de la petrecere. Adesea se întâmplă ca oamenii să nu se simtă la fel de bine pe cât s-ar fi așteptat deoarece muzica nu a fost în ton cu vârsta sau cu preferințele lor. Fie că pregătești tu un playlist pe care DJ-ul să îl adauge ulterior la mixurile pe care le are pregătite, fie că stabiliți împreună ce nu trebuie să pună și ce ai prefera să auzi, o evaluare a muzicii înainte de petrecere îți poate salva atmosfera petrecerii.

Cuvântul ”organizare” este uneori la fel de important cum este celebrarea în sine. Cu siguranță nu îți dorești ca evenimentul să fie ruinat de momente de stres și de detalii pe care nu le-ai luat în considerare, așadar păstrează o evidență a lucrurilor pe care trebuie să le pregătești și nu uita, totuși, să te simți bine și să te distrezi în procesul organizării.

Sursa foto: pexels.com

Despre admin 6705 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.