Se apropie inaugurarea celui de-al patrulea centru logistic Lidl România

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Reprezentanții Lidl anunță că s-au finalizat lucrările de construcție a celui de-al patrulea centru logistic Lidl România, situat la intrarea în Lugoj dinspre Timișoara.

Prin urmare, inaugurarea celui mai modern şi ecologic centru logistic, în valoare de peste 20 de milioane de euro, construit după cele mai noi standarde de sustenabilitate, în colaborare cu firma românească de construcții Bog’Art, va avea loc luna viitoare.

***

Acesta este cel de-al patrulea centru logistic al companiei și are o suprafaţă construită de peste 45.000 mp. În cadrul noului centru regional vor lucra circa 100 de muncitori. Acest depozit va gestiona şi asigura transportul produselor către magazinele din zona de sud-vest a ţării.

În reţeaua naţională de peste 200 de magazine Lidl lucrează, în prezent, peste 4.200 de muncitori. Lidl activează în peste 26 de ţări europene şi are peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajaţi, Lidl se numără printre primii zece comercianţi de produse alimentare la nivel mondial.

AL PRESS

Despre admin 6693 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.