Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Lugoj, dl. Francisc Boldea

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Domnule Primar, noi, parte a societăţii civile, dorim va asigurăm aveţi tot sprijinul şi toată susţinerea lugojenilor care v-au ales prin vot democratic conduceţi cu cinste Municipiul Lugoj, dovedind până în prezent tot ceea ce aţi făcut pentru lugojeni, aţi făcut cu demnitate, responsabilitate şi legalitate. Recurgem la acest demers, având în vedere atacurile denigratoare şi mincinoase din ultima perioadă postate pe siteuri şi căi de socializare şi îndreptate împotriva Primarului mun. Lugoj, a domnului dr. Erwin Floroni, personalitate marcantă şi director al Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj, precum şi împotriva unor asociaţii ce au dat acestui oraş, titulatura de Al Doilea Oraş Liber de Comunism – A două Capitală a Revoluţiei Române. Crearea pe căile de socializare de către Liviu Brândușoni – consilier local independent, ziarist – de multiple conturi, pagini şi grupuri şi postarea repetată pe acestea a articolelor sale denigratoare şi mincinoase , au drept scop manipularea şi dezinfomarea opiniei publice şi a lugojenilor. Mai mult, orice luare de atitudine sau drept la replică a cetăţenilor împotriva dezinformărilor postate este îngrădită de către Liviu Brândușoni, prin ştergerea comentariilor şi blocarea accesului, întrucât se doreşte cu ardoare de către acesta şi grupurile sale de interese ca opinia publică nu cunoască situaţia de fapt reală. Dar, lugojenii nu mai pot fi minţiţi, lugojenii cunosc foarte bine răul făcut oraşului de către factorii destabilizatori, consilierii independenţi Marius Martinescu şi Liviu Brandusoni , o ruşine pentru Consiliul Local al mun. Lugoj, care trăiesc din minciună şi dezinformare şi care pun interesele lor personale şi de grup mai presus decât interesele lugojenilor. Domnule Primar, cerem imperios nu cedaţi în faţa atacurilor mârşave ce au drept scop ducerea în eroare a opiniei publice şi destabilizarea administraţiei publice locale lugojene! Totodată cerem demiterea de urgenţă a directorulului interimar al Şcolii de arte “Remus Tașcău” Lugoj, în persoana doamnei Lupescu Loredana Livia, întrucât dânsa nu este capabilă conducă această instituţie, de la numirea sa şi până în prezent, administrarea şcolii fiind zero, activitatea dânsei rezumânduse doar la atacuri de natură politică, ţinta atacurilor sale, susţinute de anumite personaje de coloratură politică sau autointitulate “independente”, fiind Primarul mun. Lugoj, domnul Francisc Boldea, în încercarea disperată de denigrare a acestuia prin dezinformarea opiniei publice. Domnule Primar, lugojenii sunt alături de Dvs. întrucât aţi fost investit prin vot conduceţi destinele acestui oraş şi aţi dovedit sunteţi demn de încrederea pe care v-au acordat-o lugojenii, iar noi, parte a societăţii civile, nu acceptăm ca astfel de elemente destabilizatoare ia în derâdere votul lugojenilor.

Semnatarii :
Organizaţia pentru protecti cetăţeanului Timiş – OPC TIMIŞ
Vicepreşedinte – Jr. Viorica VUCAN
Liga dreptăţii împotriva corupţiei şi abuzurilor din RomâniaEuropa LDICAR – EUROPA
Preşedinte – Jr. Petru ANTONI
Asociaţia persoanelor defavorizate “O ŞANSĂ” LUGOJ
Preşedinte – Dr . Dorel TUBREA
SERVICIUL DE VOLUNTARIAT MEDICAL
Asistent medical – Loredana BARBU
Asociaţia crescătorilor de porcine din judeţul Timiş – ACP TIMIŞ
Preşedinte – Dr. Ing. Ion COCOŞ
Asociaţia producătorilor agricoli şi crescătorilor de animale Timiş – APACA TIMIŞ
Preşedinte – Valentin BUDULAN
Asociaţia Sportivă GUN CLUB” LUGOJ
Maestru , Campion european – Robert PAPP
Asociaţia culturală de dansuri populare şi solişti de folclor PERLA BANATULUI
Director – Cristi Nechita

AL PRESS

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

3 comentarii

  1. Nu retin daca am mai spus-o, dar daca nu, o repet: un autentic remember al vremilor trecute, din Iepoca de Aur, aceste luari de pozitie.
    Laudatorii n-au murit, doar un pic s-au hodinit :P{

  2. Domnule Dubinciuc o mica lectie de limba engleza:’It’ se foloseste la animale si lucruri..sa intelegem ca actualul edil face parte din aceasta categorie?? sa ti comanzi un articol in care te lauda organizatiile capusa pe care le hranesti nu este o noutate, este ca in acel banc unde alearga de unul singur si iese pe locul 2..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.