Şcoala Gimnazială Nr. 2 Lugoj, câştigătoare în cadrul Campaniei Școala Ecoterrienilor

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Deşi se află în vacanţă, elevii Şcolii Gimnaziale Nr. 2 din Lugoj culeg încă roadele muncii lor din acest an şcolar. În cadrul Campaniei Naţionale de Mediu „Școala Ecoterrienilor“, inițiat de Organizaţia ECOTIC din București, Şcoala Gimnazială Nr. 2 se numără printre unităţile de învăţămănt câştigătoare, reuşind să colecteze şi să predea, spre reciclare, peste 5 tone de deşeuri electrice şi electronice şi 55 kg de baterii şi acumulatori !

Premiul atribuit Şcolii Gimnaziale Nr. 2 este de 4400 de lei, acordat în vouchere valorice, din care se vor achiziţiona pentru elevi materiale şi echipamente electronice din magazine partenere în proiectul naţional de mediu. Au fost implicaţi în proiect toţi elevii şcolii, atât cei din ciclul primar cât şi cei din ciclul gimnazial, succesul campaniei datorându-se, în egală măsură, tuturor celor care au susţinut buna desfăşurare a proiectului.

În competiţie au fost înscrise 200 de şcoli din ţară şi a însemnat participarea unităţilor de învăţământ şi a comunitãţilor din care acestea fac parte, cu aportul profesorilor, elevilor cât şi a familiilor acestora, în acţiuni cu specific ecologic.

Felicitări elevilor pentru implicare, cadrelor didactice pentru interesul acordat întregului demers, dar şi părinţilor pentru susţinere şi încurajare !

                                    Ana-Maria ISVERCEANU-DAN

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.