Școala din Mănăștiur arată ca în Germania. Modernizată cu bani europeni, investițiile au costat 5 milioane de lei

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Mănăștiur, o comună cu doar 1.600 de locuitori, poate fi exemplu pentru orice oraș din România, atunci când vine vorba de condițiile pe care le oferă elevilor. Școala Gimnazială din Mănăștiur, județul Timiș, a fost reabilitată, extinsă și dotată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, iar fotografiile sunt grăitoare pentru felul în care i-a primit luni pe elevi.

„Școala a fost dotată cu echipamente IT, materiale didactice moderne si materiale specifice pentru documentare. Aici a fost înființat un laborator de științe, un centru de documentare și informare și o sală festivă. Tot proiectul a fost realizat ținând cont de nevoile persoanelor cu dizabilități, pentru care s-au creat condiții optime de acces și educație. 5 milioane de lei au fost investiți în instituția de învățământ, dintre care 4,7 milioane sunt reprezentați de fonduri nerambursabile“,

arată ADR Vest. Proiectul de reabilitare, extindere si dotare a Școlii Gimnaziale „George Gârda” din Mănăștiur a fost implementat prin Axa 10 de finanțare: Îmbunătățirea infrastructurii educaționale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.