Săptămâna europeană VET la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În perioada 6-8 decembrie 2016 a fost organizată, la inițiativa Comisiei Europene, Săptămâna europeană a competențelor profesionale. Pe parcursul perioadei menționate, dar și înainte, au avut loc diverse evenimente, atât la Bruxelles cât și la nivel european, nivel național, regional și local.

Scopul evenimentului „Step by step for a good project in our school: „Aurel Vlaicu” Technological High School”- este de a crește atractivitatea educației și formării profesionale (VET) printr-o conferință și un seminar cu sesiuni de discuții de informare cu prezentarea unor programe vocaționale.

În cadrul Liceului Tehnologic „Aurel Vlaicu”, elevii și profesorii au contribuit prin elaborarea unei strategii de comunicare în propria organizație pentru a spori vizibilitatea educației și formării profesionale la nivel local, coordonarea și derularea unor companii sau a unor inițiative de comunicare cu rolul de a stimula interesul față de domeniul servicii: Tehnician în activități economice, domeniul mecanic: Tehnician mecatronist- la învățământ liceal curs – zi, iar la învățământ   profesional: domeniul comerț,  domeniul electric și domeniul mecanic  și de a prezenta perspectivele de angajare.

Evenimentul a fost organizat simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene, ceea ce a inclus Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” Lugoj pe harta evenimentelor europene la Latitudine: 45.6886, Longitudine: 21.9031.

AL PRESS

Despre admin 6584 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.